Noul interviu pentru artiști – designerul care contribuie la fabrica de tricou „Cereal Killer”

continuăm cu seria de interviuri care vor permite vizitatorilor noștri să înțeleagă mai multe despre stil, dezvoltare, precum și actualizările designerilor noștri contribuitori pe www. tshirt-factory.com. Este umilitor să vezi atât de mulți artiști pricepuți care arată sprijin pentru comunitatea noastră în creștere. Ne plac parteneriatele, precum și suntem întotdeauna pregătiți să ascultăm comentariile dvs. despre exact cum să îmbunătățiți serviciile, precum și produsele pe care le oferim – atât pentru clienții noștri, cât și pentru designerii noștri.
Vorbind despre designeri, cel mai nou membru al nostru poartă numele de „ucigaș de cereale”, precum și este pasionat de stilul tipografiei, precum și de mesajele puternice pe care le poate comunica cu ajutorul curbelor complexe.
Interviu pentru artist nou – designerul care contribuie la fabrică de tricouri „Ucigaș de cereale”
Oana: Vă rugăm să ne spuneți mai multe despre arta dvs., precum și despre fundalul stilului, precum și despre ce v -a făcut să fiți designer?
Ucigaș de cereale: Îmi place arta tipografiei, precum și aceasta este specialitatea mea, deoarece putem comunica rapid mesajul stilului fără a fi nevoie să credem extrem de dificil :)), precum și de când eu, cum ar fi această meserie.
Born 2 Rideoana: Cum sau când ai început să ilustrezi la nivel de expert?
Cereal Killer: Mi -am început cariera de designer grafic în 2000, am lucrat la o afacere regională în domeniul articolelor de îmbrăcăminte cu tricouri, precum și am început să merg la nivel mondial în 2011, mergând la competiții de stil diferite pe www.99desigs.com în sus Până acum este locul în care vin câțiva dintre clienții mei cu care încă mai lucrez.
Oana: De unde vine motivația ta?
Ucigaș de cereale: motivația mea vine din ceea ce am văzut, ce am auzit, precum și ceea ce am citit … 🙂
Oana: Exact cum v -ați explica stilul?
Ucigaș de cereale: Am primit stilul versatil, poate impactul diferitelor concursuri de stil pe care le urmăresc … 🙂
Anty Gravityoana: Ce instrumente folosiți? Mergi 100% digital sau există hârtie implicată?
CEAL KILLER: O mult timp cu 100% digitală, precum și schița pe hârtie este inclusă și ea.
OANA: Există ceva pe care îl împiedici în mod special să folosești în ilustrațiile tale?
Ucigaș de cereale: Da, în special în ceea ce privește rasismul.

Oana: Care a fost cea mai grea sarcină la care ați lucrat vreodată?
Ucigaș de cereale: ilustrații ale situațiilor umane.
Rock Onoana: Puteți numi câteva dintre stilurile preferate, precum și de ce? (Personal sau de la alți designeri)
Ucigaș de cereale: D ‘Vicente, întrucât este extrem de atent la fiecare detaliu din fiecare dintre lucrările sale.
OANA: Orice designeri grafici pe care îi admirați?
Ucigaș de cereale: Da, mulți. Cu toate acestea, Tomasz Biernat este unul dintre ei
OANA: Orice tip de cuvinte de sfat pentru cineva care tocmai începe ca ilustrator/designer grafic?
Ucigaș de cereale: „Începeți să vă iubiți munca, precum și să lucrați pentru dragostea voastră”
Am adus tricoul remarcabil
0/5 (0 recenzii)

Elevenparis X Movember tricouri pentru o cauză

băieți, noiembrie este aproape, ceea ce înseamnă că Movember este aproape. Va fi o lună extrem de plăcută pentru doamne. De asemenea, dacă doriți să vă implicați în acest fest, ar trebui să înțelegeți că brandul francez Elevenparis a făcut echipă când a fost din nou cu Fundația pentru Sănătate și Wellness pentru bărbați, Movember.
După ce a produs un tipar special, un model care prezintă Barbershop Essentials, The Movember Tee Tricouri se potrivește cu campania anuală a carității pentru a crește o mustață în numele sănătății bărbaților. Tipăritul funcționează ca o amintire a ceea ce să nu abuzeze în timpul lunii înțelese anterior ca noiembrie.
Creșterea înțelegerii, precum și fondurile pentru problemele de sănătate și sănătate ale bărbaților ignorați frecvent, precum cancerul de prostată sau testicular, anxietate, precum și alte probleme mentale, Movember a început în 2003, precum și a crescut de atunci.
Arată -ți sprijinul alegând de aici tricou Elevenparis X Movember. Cămășile Movember este unisex, astfel încât femeile pe care le puteți susține și cauza.
Dar mai întâi să recapitulăm regulile:
1. Unul trebuie să fie pe 1 noiembrie cu o tranzacție de bărbierit curată cu 2. Pentru întreaga lună a Movember, fiecare Bro Bro trebuie să crească, precum și mire o mustață 3. Nu o falsifică. Fără barbă, fără apariții, fără mustăți false. 4. Utilizați puterea mustaței pentru a produce conversații despre sănătatea bărbaților, precum și pentru a strânge fonduri pentru cancerul de prostată, cancerul testicular, precum și sănătatea mintală. 5. Fiecare frate trebuie să se conducă ca un adevărat domn.
Bucurați -vă de aventură!
Elevenparis x tricou Movember

0/5 (0 recenzii)