Descărcați perii gratuite pentru Photoshop CS5

Perii gratuite pentru Photoshop CS5

Photoshop CS5 este instrumentul final pentru designerii grafici. Îl folosesc, le place, doar o adoră! Tocmai acesta este motivul pentru care ar trebui să fie complet cotit atunci când vine vorba de perii, precum și de tot felul de accesorii.
Aceștia afirmă că 2010 a fost anul unei mari pensule gratuite pentru Photoshop CS5. Cel mai tare lucru este că aceste perii sunt toate gratuite, precum și pregătite de utilizat.
De asemenea, aceștia afirmă că aceste perii funcționează extrem de excelent cu Photoshop CS 2, Photoshop CS3, precum și Photoshop CS4. Credem că aceasta este o șansă extrem de frumoasă pentru designeri să -și facă vectorii să arate mult mai bine și mai bine.
Dacă doriți să descărcați periile gratuite pentru Photoshop CS5, aveți un număr diferit de posibilități. O mulțime de site -uri le oferă pentru descărcare, deci, de ce să nu profitați din ce în ce mai bine? Pentru a putea ajunge la sursa acțiunii, faceți clic pe fiecare imagine din acest articol. Ar trebui să vă redirecționeze către paginile designerilor grafici care au făcut periile gratuite. Vă rugăm să rețineți că periile sunt gratuite, totuși nu ar trebui să le oferiți ca fiind proprii sau să le spuneți altora că luați tot istoricul creditului pentru a le produce, dacă autorul vă solicită acest lucru. Vă rugăm să verificați cu atenție.
Prima sursă de descărcare oferă un set de perii gratuite, precum și un tutorial, doar pentru încântarea ta.

Al doilea site de descărcare ne spune că periile gratuite sunt gratuite atât pentru lucrări personale, cât și industriale. Nu este necesară atribuirea. Este minunat să înțelegem că aceste perii gratuite funcționează pentru Photoshop CS3, în ciuda titlului articolului nostru.

Spatters, precum și spray -uri (27 de perii) chiar aici:

Dacă doriți să produceți imagini care conțin viteza efectului de lumină, accesați acest set de perii, precum și descărcați setul de mărfuri.

De asemenea, descoperim setul de asalt de perii fără nobilime extrem de cool. Convinge-te singur!

Pachetul de pensule fără aprindere este o metodă mai minunată pentru a fi designer!

Perii gratuite, doriți să vedeți mai multe site -uri, vă rugăm să nu ezitați să mergeți la sursa reală a articolului nostru, precum și să vă sărbătoriți ochii!

0/5 (0 recenzii)

Artist of the Week -#1 Dan Mumford, precum și „The Eretic” – linia lui de haine

Cred că, pentru dependenții de tee, Dan Mumford nu are nevoie de absolut nicio prezentare, din cauza popularității sale în rândul mărfurilor de artă muzicală, în special pe modele de tricouri de trupe. Dar, cu excepția acestora, pot fi câțiva dintre voi care ar putea folosi arta lui fără să o înțeleagă. Să -l înțelegem puțin, precum și să fim uimiți de ultima sa realizare absolut uimitoare: linia de îmbrăcăminte Mumford.
Artistul grafic Dan Mumford Dan Mumford este un ilustrator freelance, precum și un ecran de la Londra, care a contribuit serios la cele mai bune lucrări de artă pentru design -uri de tricouri. El a făcut o fundație în artă, precum și stilul respectat de o diplomă de trei ani în imagine, precum și acum este un ilustrator cu normă întreagă, precum și o imprimantă de ecran.
Artistul grafic a ajutat artiști precum „The Black Dahlia Murder”, „Devil Uses Prada”, „Bleeding Through”, „Gallows”, „Bring Me the Horizon”, precum și mulți alții. La fel ca și parteneriatul cu Mumford le -a dus mai bine fanilor lor. Întrucât Mumford a produs astfel de piese de artă uimitoare, este posibil să fiți ademeniți să purtați aceste tricouri de trupe fără să vă placă cu adevărat trupe.
Vector ArtVector Arthe a jucat în trupe regionale, cum ar fi incoerența, precum și pentru toate acestea, precum și pe lângă copertile pe care le -a făcut pentru ei, primul său loc de muncă a fost lucrarea pentru „The Gallows” – „Orchestra Coverului Lupilor” – din 2006, pe care s -a ocupat de Alex Curtis. Adevărul că a fost pe scena muzicală, precum și a ținut conexiunile sale l -au dus pe Mumford la clienți noi, precum și mai importanți. De asemenea, este un colecționar Munny, precum și își primește motivația din perioada anilor ’90, benzi desenate, viață, cinematograf, precum și de obicei locații care nu sunt asociate cu arta sa. El a declarat că a fost întotdeauna influențat de Alfons Mucha, precum și de vechile filme de groază. Pentru o ilustrație cu tricouri, el are nevoie de la una la trei zile, cu toate acestea, poate dura și mai mult, așa cum a făcut -o în proiectul „Evil 9”, unde peisajul zombie avea nevoie de 2 săptămâni de muncă solidă.
Lucrarea sa preferată este „Francesca”, pe care a făcut -o pentru sine, precum și păstrează simplitatea, precum și inocența care se diferențiază de celelalte lucrări ale sale pe care le -a făcut pentru clienții săi.
Deoarece, în calitate de freelancer, este absolut imposibil să descoperi mult timp pentru tine, se pare că Dan Mumford a descoperit o metodă pentru a produce în cele din urmă ceva pentru sine. Pe lângă faptul că o nouă linie de articole de îmbrăcăminte este cea mai potrivită loc de muncă pentru un ilustrator precum Mumford. The Eretic: Data lansării – 15 mai 2010
Imaginile viscerale, precum și ciudate, care înfrumusețează fiecare stil pe care îl produce l -a transformat într -un maestru al ilustrației în stil horror. De aici, până la propria linie de îmbrăcăminte, a existat doar pe un singur pas, care va fi realizat pe 15 mai 2010. Un set de 8 stiluri de cămăși, precum și afișe vor vedea lumina zilei, precum și va începe o călătorie către fanii săi care le vor cumpăra. Noua linie de haine reprezintă arta lui Mumford dus la nivelul următor. De asemenea, sperăm că acesta este doar începutul.
Mumford Garments este un parteneriat între Dan Mumford, precum și Indiemerch, prima serie, The Eretic, o poveste a Occultului spus cu mediul Tees, va fi lansat pe 15 mai 2010. Linia de debut poate fi văzută în primul rând prima dată la standul Indiemerch Store de la California MetalFest pe 15 și 16 mai 2010. www.mumfordclothing.com www.indiemerchstore.com/mumford

0/5 (0 recenzii)

Godmode noi tricouri lansate!

Godmode Îmbrăcăminte are o linie impresionantă, care este orientată profesional către clienți, oferind unele dintre cele mai bune ambalaje și concepte pentru un brand independent. Faceți clic aici pentru un memento despre detaliile mărcii.
Acum, sunt din nou cu tricouri noi pe care le veți iubi, iar prezentarea acestor modele este să moară. Ți-am spus că sunt dedicate și dedicate culturii jocurilor video și știu la ce așteaptă acest public-nimic mai puțin decât distractiv, original, distractiv și puternic conceptual.

Aici te duci, iubitorii Godmode, noile modele! Și câteva cuvinte de la designerii înșiși:

„Am primit câteva feedback -uri grozave în ultimele luni și am constatat că o mulțime de oameni doreau doar niște cămăși nelimitate bune. Așadar, în următoarele câteva luni, vom lansa mici seturi de cămăși care nu includ nicio raritate sau ambalaje. Doar câteva tee sănătoase de înaltă calitate la un punct de preț mai mic (20 USD) ”.

Fii sociabil și urmează -i pe Facebook și Twitter și spune -le ce crezi!

0/5 (0 recenzii)

Alvarejo – True Artwork

navigând pe internet, vin să observ un designer foarte talentat și pur și simplu nu puteam să -l omit și să nu fac blog despre asta. Tipul este uimitor și mi -a suflat mintea cu desenele sale. Lucrul pe care l -am iubit cel mai bine nu este neapărat metoda desenului, deoarece aceasta este foarte comună. Ceea ce implic este că mulți bărbați au abilități de desen în zilele noastre. Lucrul care îmi place cel mai mult la desenele sale este că este imaginativ și are un sentiment de stil rar văzut în acest domeniu. Uitați -vă la primul design grafic afișat în lista mea, de exemplu: The Mozart Art of Work (desigur), bine, acesta este doar respirația. Sau, uită -te la cel cu gândacul. Aceasta este arta luată prin cuvânt. Doar unul inteligent s -ar putea gândi la o astfel de diversiune, ca să spunem așa, sau putem observa cu siguranță cel inspirat din Star Wars, iar exemplele pot continua și mai departe … și mai departe.
Despre Alvarejo, ce pot spune, el este cunoscut la nivel mondial, în special în compania online de design grafic. Îl puteți verifica pe fir fără fir și pe alte site -uri similare. Bărbații de la Threadless spun despre el următoarele: Alvaro este un băiat de 31,04 ani, a fost membru, deoarece 17 ianuarie 2007, a marcat 3.024 de trimiteri, oferind un scor mediu de 4,11, ajutând 256 de modele să fie tipărite.
Aș putea încerca să vă povestesc mult mai multe despre el, dar desenele sale vorbesc de la sine și nu există nici o îndoială că el este doar cel ideal în domeniul său. Modelele sale grafice sunt doar ideale și multe dintre ele sunt în lista mea personală de fave. Să vedem ceva artă, nu -i așa?
Oh, și da, dacă doriți să contactați Alvarejo, spuneți salut, consultați desenele sale sau pur și simplu navigați pe site -ul său, vă rugăm să urmați. Dar, la cumpărare, pentru a face asta, ar trebui să știți că este necesar ca dvs. să înțelegeți spaniola, deoarece site -ul său nu are nicio traducere în widgetul englezesc, prin urmare, fie utilizați traducătorul Google sau începeți să învățați rapid rapid.
Dar, ceea ce este într-adevăr esențial este faptul că desenele sunt atrase un limbaj internațional: limba artei.
Imagini grafice (1) Imagini grafice Imagini grafice Imagini grafice Imagini grafice Imagini grafice Imagini grafice artistice grafice Imagini grafice DesignArtArkArCat în imaginea hatgrafă Imagini grafice Imagess Graphic Imagesgraphic Imageselephantgraphic Imagess Imagess Imagesgraphic Imagini grafice (22)

0/5 (0 recenzii)

Portofoliul Cristopher Lovell

Cristopher Lovell este un artiști foarte imaginativi, talentați și cu resurse și designer grafic, care a creat o mulțime de modele pentru Kid Rock, Electric Zombie, Iron Fist și diverse trupe americane. El este gândit la sine și se adaptează la specificațiile clienților. De asemenea, cântă la chitară și se aruncă în scrierea cântecelor.
Cristopher își lansează acum propria linie de tricouri în mod independent și o puteți susține pe Kickstarter.
El este un foarte

Artiști complete rotunjite la care sunt sigur că se uită mult. Acesta a fost unul dintre motivele pentru care am vrut să vă arăt desenele sale și pentru că ar trebui să aibă multă acoperire din cauza calității pe care o pune în fiecare lucrare de artă. Fără înfrumusețări de cuvinte aici, puteți vedea din următoarele

Exemple pe care nu le exagerez:
Gates of Hellfreddy Krueger Design for Electric Zombies Fall/Winter ReleaseterZone Mantrasmermaids for Iron FistDemon la unii. Îngerii pentru alții Eagle pentru trupa americană Pop Evilrawhead Rexwe a creat un coarne monstruidcrooked, Cap spart Wingspumpkin

0/5 (0 recenzii)