„Made in SUA”, cumpărături cinstite, precum și modă lentă

din 2022: Dacă vânați haine ecologice pentru a purta pentru a lucra, inspectați branduri majore precum Boden, Eileen Fisher, H&M Conștient, Karen Kane, Teoria, Hobbs, precum și Ted Baker – Nordstrom are, de asemenea, o secțiune uriașă dedicată stilului durabil! De asemenea, puteți inspecta mărci mai mici precum Amour Vert, Cuyana, Everlane, Emerson Fry, Grana, Reforma, precum și Wallis Evera.
Îmbrăcămintea de lucru ecologică în plus pot fi și mai greu de găsit; Începând cu 2022, acestea sunt cele pe care le înțelegem despre …
Amour vert (până la 3x)
Alice Alexander (până la 4x)
De Vinnik (până la 7x, mult mai relaxat, oricât de topuri distractive)
Cooper Union (până la 7x, cu siguranță mult mai casual)
Eileen Fisher
Elizabeth Suzann (până la 5x)
Prietena colectivă (elementele de bază)
Ore
H&M (linia conștientă)
Madetrade
Nooworks (până la 5x)
Rândul Pinecone (până la 7x)
Pomp (puterea poporului meu)
Poplinen
Selkie (până la 7x, mult mai mult weekend)
Comoră și obligațiune
Marți din California (până la 7x)
Frumusețe inteligentă (până la dimensiunea 15x!)
Comoră și obligațiune
Îmbrăcăminte dublă
Ulla Popken
WRAY (până la 5x)

De ce este esențial să achiziționați articole de îmbrăcăminte „fabricate în S.U.A.”
Secțiunea lui John Oliver din săptămâna trecută în această seară, emisiunea sa HBO, a readus „Fast Fashion” în știri – la doi ani după prăbușirea îngrozitoare a Rana Plaza din Bangladesh, care a ucis mult mai mult de 1.100 de oameni. (Fabrica a fost legată de o serie de mărci din SUA bine înțelese, precum și de mărci de articole de îmbrăcăminte europene.)
Dacă doriți să faceți alegeri de cumpărare cinstite, împiedicați să contribuiți la forța de muncă cu hanorac, precum și să cumpărați „Made in S.U.A.”, de unde începeți? Cititorul M se întreabă …

Sunt curios dacă ați scris o publicație despre uzura de afaceri, încălțăminte, încălțăminte, poșete, etc. Am încercat să răsfoiesc blogul, cu toate acestea nu am descoperit nimic. Mă gândesc extrem de mult să am articole non-china de înaltă calitate. Îmi plac blogul dvs., precum și recomandările utile pe care le oferiți.
Poate fi dificil să descoperiți articole de îmbrăcăminte, precum și accesorii care sunt făcute pe plan intern – cu alte cuvinte, sub forța de muncă din SUA, precum și legile de mediu. Dintre articole de îmbrăcăminte, precum și pantofii oferite în această țară, mult mai mult de 97% se fac peste mări. În 1991, cifra a fost de 44%.
Nu am mai acoperit cu adevărat acest subiect înainte (deși comentatorii au discutat despre acest lucru). Aceasta este prima într -o serie de mesaje despre modă lentă, precum și opțiuni de cumpărare cinstite – intenționăm, de asemenea, să acoperim:
Branduri cunoscute de îmbrăcăminte de lucru care sunt (în mare parte) făcute în S.U.A.
Comercianți de comerț echitabil
Produse de farmec fără cruzime
Produse de farmec sigur
Etic, precum și bijuterii provenite durabil

Fabricat în S.U.A. – inclusiv mărci „Fashion Slow”
Expresia „realizată în S.U.A.” nu este atât de simplu pe cât vă așteptați. Liniile directoare FTC privind etichetarea corespunzătoare sunt prelungite, precum și complicate – și, din păcate, și magazinele de pulovere funcționează și în această țară.
Deocamdată, să te străduiești să fii un cumpărător cinstit înseamnă să faci cu informațiile pe care le ai, precum și să faci ceea ce planul bugetar, precum și timpul le permite. Etichetele mai mici de mai jos sunt mai puțin susceptibile să ofere dimensiuni mici, înalte, precum și plus, și, desigur, costurile sunt mai mari (din motive deosebite). Acestea fiind spuse, aici sunt unele afaceri care își păstrează producția în SUA.:

Command
Cuyana: Este dificil să descoperiți specificații despre aprovizionare, etc., pe site -ul Cuyana, care oferă îmbrăcăminte, genți, precum și accesorii, cu toate acestea menționează „cumpărarea intenționată”, precum și oferă detalii pentru câțiva dintre furnizorii săi de aici. Din nou, nu orice este adecvat munca, cu toate acestea, unele piese sunt, cum ar fi acest tricou de mătase fabricat din S.U.A., pentru 155 de dolari.
Bailey44: Cea mai mare parte a hainelor acestei etichete – dintre care câteva sunt acceptabile ca birouri – sunt dezvoltate, precum și fabricate în Los Angeles (brandul spune: „Facem cât mai mult din colecție în L.A.”). Această rochie de scorțișoară de 198 de dolari este fabricată în SUA din „țesături interne”.
Eileen Fisher
Judith & Charles: Am inclus acest lucru pentru cititorii noștri din Canada-brandul afirmă că 80% din hainele sale (o mare parte din acesta adecvat lucrărilor) este făcut „local”. Rochia Andi este de 450 USD.
Lesley Evers: Totul, de la acest brand luminos, precum și vibrant din California, este realizat în Oakland, precum și materialele sunt tipărite în L.A. numeroase stiluri sunt la fel de bine relaxate pentru îmbrăcăminte de lucru, cu toate acestea, unele sunt pariuri mult mai bune (cel puțin pentru Birouri care nu sunt super-conservatoare), cum ar fi această rochie de blazer sau înveliș, ambele fiind lavabile pentru dispozitiv.
Fair Indigo: Fair Indigo oferă atât piese importate, de comerț echitabil, cât și produse care sunt produse intern. Site-ul vă oferă alegerea de a vă „cumpăra valorile” răsfoind produse de comerț echitabil, organic, fabricat din S.U.A. (Totuși, pare un site fantastic pentru cumpărarea cadourilor!)
Trei puncte: la fel ca o serie dintre aceste mărci menționate aici, o mare parte din hainele de trei puncte au o tendință spre casual, cu toate acestea, unele piese ar putea funcționa pentru birou, cum ar fi THInull

Ce să purtați această vacanță și nu numai

să decideți ce să purtați în acest sezon de sărbători poate fi un pic stresant, mai ales dacă căutați ceva distinct și diferit de ceea ce folosiți pentru a purta. Pe de altă parte, trebuie să ne gândim la ce rochie să poarte acum și dincolo de sezonul sărbătorilor este crucială. Acesta este de obicei cazul pentru mine, în unele cazuri, când am purtat fiecare capcană de vacanță din dulapul meu.
Când mă regăsesc într -o astfel de situație, caut ținute care sunt ieșite din comun. Pentru mine, această rochie este pentru mine. Am găsit acea rochie distinctă care va adăuga un condiment diferit stilului meu de vacanță. Aceasta s -ar putea să nu fie pachetele dvs. de vacanță obișnuite și rochia de scânteie, dar aceasta este o rochie pe care o puteți purta în această vacanță și nu numai. Această rochie este realizată cu țesătură „Ankara”, care este o țesătură de imprimeu africană. Imprimeurile Ankara sunt de obicei îndrăznețe și dinamice, iar această rochie nu face excepție. Adoră combinația de imprimeuri și culori ale rochiei de dulap a acestei pictograme. Potrivirea este uimitoare. În prezent, port un mediu pentru a găzdui toate șoldurile „noi” postpartum lol?. Detalii de abordare a detaliilor adaugă un pic sexy în timp ce este încă elegant. Detaliile de rufină adaugă un aspect îndrăzneț în aspect … foarte asemănător cu această rochie festivă albastră Ankara. L -am împerecheat cu o pompe roșii pentru a completa culoarea rochiei și a stabili starea de spirit pentru sezonul sărbătorilor.
Ținută: rochia dulapului pictogramei: aici (utilizați codul „Jadore” pentru 15% reducere) // Sandale Aquazurra: la vânzare aici, mult mai mult aici

De asemenea, vă puteți bucura:

Cel mai bun mod de a -ți începe noul …

Garderobă esențială pe care trebuie să o aveți acum

Ținuta chic de care ai nevoie acum

Cum să arăți la modă în pantaloni cu picioare largi …

Intră în cunoștință.

Înscrieți -vă cu adresa dvs. de e -mail pentru a primi știri și actualizări.

Nume

Nume

Nume

Nume

Numele de familie

Numele de familie

Numele de familie

Numele de familie

Adresa de e-mail

Adresa de e-mail

Adresa de e-mail

Adresa de e-mail

Abonati-va

Multumesc pentru abonare!

Raportul TPS de vineri: Tee-ul tipăritului de grilă drapey

Rapoartele noastre de zi cu zi TPS sugerează o bucată de haine adecvate pentru muncă într-o varietate de prețuri. Vineri încântat! Îmi place cu adevărat această cămașă cu imprimeu de grilă de teal de la restricționat (oferit și în albastru, negru, precum și roșu, precum și, de asemenea, oferit ca un camisol sau un top cu mâneci lungi în dimensiuni înalte, precum și mici). Modelul mare de grilă mă consideră o răsucire fascinantă pe un clasic, precum și cred că telul este măgulitor. Tricourile sunt de 39,95 USD preț complet, oferit în dimensiuni XS-XL. Tee-ul cu imprimeu de grilă de drapey PSST: Iată un top în plus cu un model izbitor. Ați văzut o piesă fantastică pe care doriți să o recomandați? Vă rugăm să trimiteți e-mail tps@corporette.com.
Această publicație este formată din legături de afiliere, precum și Corporette® poate face comisioane pentru achizițiile efectuate cu link -uri în acest post. Pentru multe mai multe detalii, vedeți aici. Spuneți -vă atât de mult pentru sprijinul acordat!
Suntem participanți la Programul Amazon Services LLC Associates, un program de marketing afiliat creat pentru a furniza un indică pentru noi să facem taxe prin conectarea la Amazon.com, precum și la site -uri afiliate.
Vânzări de articole de lucru de notă pentru 9.23.22 (preferatele noastre cu caractere aldine!):
Ann Taylor – 30% reducere la achiziție (se aplică excluderi).
Amour Vert-Sfârșitul sezonului de vânzare, până la 50% reducere (excelent pentru bluzele de mătase, precum și pentru haine ecologice).
Republica Banana-Evenimentul semestrialului și evenimentului gospodăriei, 40% reducere la achiziția dvs. cu prețuri complete!
Fabrica Banana Republic-Buddii semestrici și eveniment de gospodărie, 50% reducere la achiziție!
J.Crew – Stiluri suplimentare de vânzare cu 30% suplimentar
J.Crew Factory – până la 50% reducere la toate; toate denim 49,95 USD; Topuri suplimentare de 15%, tricouri și pantofi
Loft – 50% reducere a oricărui lucru, precum și transport gratuit!
M.M. Lafleur – Economisiți până la 80%
Neiman Marcus – Ultima vânzare de apeluri telefonice, până la 75% reducere!
Nordstrom – Vânzare de vară este activată! Economisiți până la 60% cu 9/12
Saks Fifth Avenue – Vânzare de proiectare, până la 70% reducere!
Trucul Victoria-Economisiți 40-70% la 1000 de stiluri de vânzare

Alte vânzări de notă:
Buffy – până la 35% din patul lor de pat
Parașută-Economisiți până la 40% reducere a articolelor de ultimă generație

Unele dintre cele mai actuale articole ale noastre chiar aici la Corporette …
12 actualizări simple pentru birou

Metode ușoare de care trebuie să ții cont pentru a -ți lua medicamentele

Ce să obții la muncă la Ann Taylor

Care sunt emisiunile dvs. TV preferate pentru inspirația hainelor de lucru?

Rapide de mere grozave pentru a vă ajuta la locul de muncă

11 cele mai bune accesorii pentru femei

Având în vedere stilul de viață de astăzi, cât alergi? Sau presupun, așteptați timpul „liber”?
În mintea mea, alergăm pentru sănătate, pentru a scăpa de viața înnebunită a orașului, pentru a ne apropia de obiectivele personale, de a discuta cu prietenii, pentru maratoane și pentru o cauză – amândoi nobili și sociali.

Acum, acest tip de alergare are nevoie de sprijinul potrivit în ceea ce privește accesoriile de rulare – echipament la modă, cum ar fi pantofii potriviți pentru picioarele tale, îmbrăcămintea potrivită pentru mers, bust și șolduri, muzica potrivită, chiar și accesoriile potrivite pentru telefon.
Ei bine, cu fitness și abs -uri tonifiate devenind o nevoie astăzi, accesoriile noastre de alergare urcă ca orice. Prin accesorii de rulare pentru femei, adică, cele mai bune accesorii de alergare, accesorii pentru telefon pentru rulare, accesorii muzicale, accesorii pentru încălțăminte, accesorii de alergare pe timp de noapte etc.
Accesorii de top
Să aruncăm o privire la puțini trebuie să avem accesorii de rulare și să vedem cât de repede putem merge în eforturile noastre de fitness.

1. Nike Air Max 2017 pentru femei
Bine ați venit 2017 cu „articolul” în rularea accesoriilor – Nike Air Max, care se potrivește facturii pentru a rula accesoriile pentru încălțăminte. Are o tracțiune superioară a ochiurilor de zbor și multi-suprafață, ceea ce o face o alegere demnă în Street Casual, până la pantoful general de gimnastică … Îl voi numi accesoriile perfecte pentru femei.

2. Rezervorul Merino Performance
Nu numai că este rezervorul nr. 1 pentru o rulare rece, acest rezervor Merino performant este un accesorii care trebuie să ruleze. Este super ușor și super moale pe de o parte, respirabil și frumos pe de altă parte. Potrivirea atletică în ea este sporită în continuare de detalii din spate perforate care stimulează fluxul de aer și există un buzunar din spate pentru a găzdui mici obiecte esențiale. Accesoriile de alergare ale femeilor vin în două culori – negru și spectral.

3. Vestă de antrenament Roxy Ozalee
Introduceți în această vestă sport nu doar pentru bitul de antrenament, dar moda înaltă în care vă intră. Fie că este o mișcare de yoga complicată sau un număr de antrenamente „n”, țesătura liberă și rătăcire este disponibilă în trei imprimeuri. Aceste accesorii care rulează sunt ideale pentru a rula chiar până în decembrie.

5. Gymshark top cu mânecă lungă fără probleme
Disponibil în Plum Marl și Mint Green Marl, topul cu mânecă lungă fără gimnastică vă oferă o potrivire mai aproape și mai confortabilă. Te menține acoperit și confortabil, așa că în timpul antrenamentului tău. În plus, are găuri pentru a vă oferi o acoperire suplimentară. Numiți-l un accesorii fără sens, care nu se înțelege, care nu face decât să se bazeze pe figura de iarnă.

6. Puma care rulează tricoul grafic pentru femei
Pentru zilele de toamnă mai calde, tricoul grafic Puma se califică ca accesorii obligatorii. Țesătura de poliester din ea scoate transpirația de pe piele și te răcește și mai repede. De aceea, purtați -l în lunile de toamnă și nu în zilele de iarnă extrem de reci. Are mâneci de raglan care vă oferă mai multă libertate în mișcare.
[Citește și: Sfaturi de rulare pentru începători]
7. Braks Sureshot Racer Bra
Sutienele sport pot fi uneori complicate. Uneori par liberi pentru a vă oferi suficient sprijin. Și uneori prea strâns pentru a te face să te simți ca și cum ai purta un corset. Sutienul Brooks Sureshot Racer are un amestec moale de poli-spandex, ceea ce îl face parte a accesoriilor perfecte ale femeilor.
[SC: Mediad]

8. Benzi transpirate cu bandă solidă nelegată
Cu aceste benzi cu cap de catifea, benzile transpirate sunt benzi de transpirație grele de anduranță, care sunt capabile să reziste la umezeală și să sară constantă a capului unui alergător. Acesta este motivul pentru care trebuie să aibă accesorii de rulare.

9. Brațul de gimnastică
Curea pe acest telefon accesorii pentru a alerga la braț în timp ce faceți orice activitate sportivă în aer liber, alergați sau jogging și îmbunătățiți -vă coeficientul de fitness fără să vă faceți griji de unde să vă păstrați telefonul!

10. Alergarea nopții
Alunecați-vă în acest tricou cu mânecă scurtă și pereche de combo reflectorizante. Accesoriile de rulare de noapte este perfectă pentru yoga.

11. Rulați cu muzică
Conectați -vă când rulați, deoarece rularea accesoriilor muzicale vă oferă concentrația completă atunci când parcurgeți distanța. De asemenea, vă menține concentrat pe lucruri mai fericite și vă ajută să îndepliniți distanțe mai lungi decât ați început.

Deci, care dintre acestea vor ajunge la lista dvs. de cele mai bune accesorii care rulează? renunță la răspunsurile tale. Dacă aveți mai multe sugestii de adăugat pe lista noastră de accesorii pentru femei, nu ezitați să scrieți. Imagini Sursa: Pinterest

18 remedii casnice pentru a scăpa de porii înfundați

cu toții suferim cu pori înfundați la un moment dat. Acest articol vă va oferi remedii ușor de făcut care ajută la dezvăluirea acelor pori. Nu se oprește acolo, o mulțime de informații despre ce le provoacă și cum să le evite în viitor. După cum spun ei, „prevenirea este mai bună decât vindecarea”; De la început până la sfârșit, această informație ar dispărea acei pori înfundați. Citiți mai departe pentru a afla mai multe despre remedii de casă pentru a scăpa de porii înfundați

Cum să scapi de porii înfundați | Cum să preveniți porii înfundați
Fiecare piele are pori în ea. Dar, uneori, porii se pot înfunda, fie cu exces de producție de ulei, fie cu celule ale pielii uscate și moarte. Și apoi există murdărie și resturi pentru a complica situația. Toate acestea pot duce la puncte negre și acnee. În mod ideal, toate acestea au nevoie de un regim bun de ten pentru a preveni porii înfundați. Să știm mai întâi cauzele din spatele porilor înfundați.

Ce cauzează porii înfundați?
Cele mai frecvente motive din spatele blocării porilor pielii sunt enumerate mai jos. Un fapt interesant de știut este faptul că atât bărbații, cât și femelele pot dezvolta pori înfundați pe față și acest lucru se întâmplă mai mult în momentul pubertății.
Transpirație: Când sunteți în mare măsură în exerciții fizice, vă crește transpirația sau transpirația. Acest lucru crește șansa de a obține pori înfundați.
Poluarea: chiar mențiunea poluării ne aduce în minte „murdărie, grime și fum” pe față și păr, nu -i așa? Și, toxine și gaze. Acestea pot provoca acnee, cosuri și blocare a porilor.
Ulei: Dacă corpul tău produce mai mult „ulei de piele” decât ceea ce este necesar, este posibil să fii porii de piele blocați (sau sufocat). Deoarece bacteriile se înmulțesc într -o astfel de afecțiune, punctele negre sunt un rezultat normal.
Murdărie și machiaj: Ori de câte ori purtați machiaj sau ieșiți afară, atunci murdăria în aer provoacă înfundarea porilor.
Celulele pielii uscate: aceste celule se lipesc de uleiul eliberat de glandele sebacee. Și dacă pielea ta este uscată, atunci există o acumulare excesivă a acestor celule care sfârșesc prin a bloca porii.

Există și alți factori care sunt responsabili pentru porii înfundați – cum ar fi pielea deshidratată, mediul de lucru murdar, hormonii, genele și reacțiile de alergie. Nu vă faceți griji. Puteți pune capăt acestor probleme ale pielii prin remedii la domiciliu.
[Citește și: Cum să scapi de porii mari] Să le verificăm:

Iată remedii de casă ușor disponibile pentru porii înfundați
Citiți și împărtășiți următoarele remedii la domiciliu pentru porii de piele „înfundat”:
1. Soda de coacere
Ce tot ce ai nevoie:

2 linguriță de bicarbonat de sodiu
1 linguriță de apă

Directii:
Începeți procesul amestecând sodă de copt și apă (atât de mult, încât pasta să se dovedească netedă).
Este timpul să aplicați pasta peste porii înfundați pe față.
După 5 minute, clătiți -vă fața cu apă călduță și lăsați -o uscată.

Cum funcționează: Soda de coacere ajută la exfolierea pielii înfundate, declanșând astfel porii și eliminarea celulelor moarte ale pielii, impurităților și murdăriei neplăcute.

2. abur
Ce tot ce ai nevoie:

Sursa: AdultAcNetraatmentReviews.com3. periaj uscat
Ce tot ce ai nevoie:
Perie facială

Directii:
Curățați-vă față folosind un demachiant de machiaj.
Apoi, spălați -vă fața uscată (vedeți că fața și peria sunt complet uscate)
Acum țineți peria și periați -o pe față în mișcări circulare
Aveți grijă când spălați pielea în jurul zonei ochilor
După ce treceți cu periajul, spălați -vă fața cu apă rece
Urmăriți -l prin hidratarea feței

Cum funcționează: peria facială slăbește porii înfundați. De aceea, scoaterea lor devine ușoară.
Sfat: dacă nu sunteți confortabil cu periajul uscat, atunci mergeți mai departe și folosiți „scruburi faciale”. Aceștia vă vor ajuta să vă exfoliați pielea, precum și porii de dezvăluire.
4. Masca de ou
Ce tot ce ai nevoie:
Ouă (de preferință porție albă)
Suc de jumătate de lămâie

Directii:
Bici un ou până obții o textură spumoasă
Păstrați -l la frigider timp de 5 minute.
Când îl scoateți de la frigider, amestecați sucul de jumătate de lămâie în ea.
Acum că amestecul este gata, aplicați -l pe porii blocați
După timpul uscat de 10 min, clătiți -l cu apă caldă.

Cum funcționează: Albii de ou sunt înzestrați cu proprietăți de topare a pielii și care îmbunătățesc complexele. Aceasta include, de asemenea, reducerea porilor în dimensiune și protejarea pielii de impurități.

5. Scrub de zahăr
Ce tot ce ai nevoie:
Zahăr
Lămâie
Apă rece

Directii:
Zdrobiți zahărul în formă de pulbere.
Strângeți jumătate dintr -o lămâie și amestecați sucul cu apă pentru a face o pastă groasă.
Aplicați pasta pe porii înfundați
Continuați să -l masați timp de câteva minute, astfel încât exfolierea să se întâmple
Clătiți -l cu apă uimitoare și urmăriți -o folosind hidratant.

Cum funcționează: zahărul nu numai că „se îmbină”, ci este și un bun agent exfoliant, care ajută la ruperea țesutului cicatricial și a porii pielii. Extrem de valoroase pentru porii înfundați pe nas, deoarece sunt foarte rigide acolo.
Sursa: Pinkheelspinktruck.com6. Pământul lui Fuller
Ce tot ce ai nevoie:
Pământul lui Fuller
Apă
Ovaz

Directii:
Amestecați 1 linguriță de fiecare dintre pământul, apa și făina de ovăz.
Acum aplicați acest amestec pe față
După câteva minute, spălați -vă fața cu apă
Faceți acest remediu onullnull

Moduri perfecte de a stila un tricou cu buton în fiecare punct

cele mai bune modalități de a stila un tricou cu buton în fiecare punct-în ultimii ani, am fost captivați de butonul până la- -POTUL UITĂ -I TWIN -urile Olsen au fost campionate, dar în ultima vreme am mâncat pentru câteva modalități proaspete de a purta vechiul nostru tricou de așteptare.

Tricou cu buton de strat cu blazer
În schimb, tipurile de modă își poartă butonurile cu totul, de la rochii alunecătoare până la pantaloni de urmărire și accentuați cu sandale pufoase, adidași uimitori și pungi viu colorate. Pe scurt, aceștia pun o nouă rotire pe o piesă pe care probabil o ai deja în dulapul tău – și folosesc multă inspirație pentru a te transporta în sezon.

Strat cu rochie
Acestea sunt o modalitate ușoară de a -ți acoperi mânecile până la cea mai bună cămașă la fiecare punct de preț, luați în considerare acest ghid detaliat pentru topul alb clasic. Indiferent dacă intenționați să o îmbrăcați în sus sau în jos, iată cum să profitați la maxim de acest garderobă.

Purtați -l cu pulovere
Via Style du Monde
Via Pernille Teisbaek
Prin Getty Images
printr -un pachet portabil
printr -o dragoste este orb
Cămașă cu dungi în jos
Împerechează cu pantalonii
Împerechează -l cu fusta de creion și blazer

Cumpărați cea mai bună ofertă pentru cămăși cu buton

Vezi si

Moda de vară
Aceste pop -uri vor deveni cea mai elegantă ținută a anului

Cămașă brodată de deal

Cămașă cu mânecă cu mânecă în fereastră în fereastră
Cămașă Flannel Westward în dungi