7 Metode de ucidere cu rochii laterale

Ori de câte ori se iese la cumpărare într -un magazin personalizat sau face ferestre să cumpere sau să verifice rochii pentru sine, „tăieturile”, precum și „forme” ale rochiilor cerință o atenție majoră .
Pentru a -l pune mult mai bine, precum și de a bâlbâia – există rochii tăiate lateral, rochie maxi tăiată lateral, rochii de bal tăiate laterale, rochii de patinatoare tăiate lateral, rochii de sărbătoare tăiate lateral, rochie de corp decupat, partea albă Rochia tăiată, lateral tăiat deasupra, rochia cu mânecă lungă. S -ar putea să vă imaginați vreodată să cumpărați o ținută fără să vă uitați în părțile laterale, precum și la tăieturi?

S -ar putea ca zgomot complicat, însă nu este greu. Rochiile de decupaj au fost în jur, sunt proeminente, precum și au suficientă carne pentru a evidenția caracteristicile preferate. Întrebați vedete celebre, precum Beyonce, precum și Millie Mackintosh, care au fost observați folosind această tendință de împărțire laterală.

Există însă unele femei cărora le place să o ducă la extreme. O rochie tăiată, precum și rochiile mai semnificative, sunt utilizate mai mult atât pentru spectacolele de pistă, cât și pentru festivaluri. Considerăm că este important să înțelegem exact cum să purtați rochii tăiate lateral pentru a vă asigura că unul nu pare să fie din loc. Așadar, chiar aici mergem să urmărim galaxia tăietării, precum și fantele în rochii înainte de a pierde, precum și atenția.

Cele mai bune idei de rochie decupate lateral
1. Rochie Maxi Tăiere laterală
Arătați -vă o aruncare a piciorului în timp ce îl acoperiți exact în același timp, mergând pentru rochia Maxi Deted. Echipați -l cu o pereche de sandale plate în timpul zilei, precum și o pereche de tocuri ucigașe în timpul nopții.
Sursa: Femalefirst.co.uk2. Rochie de bal tăietă lateral
Uitați -vă de fiecare dată cu o bomboană de bumbac în această rochii de bal dulce, sultry, precum și feminine, au tăiat rochii de bal. Această bumbac cu bomboane roz a decupat rochia de bal din spate Crissscross din spate are orice pentru a te face să arăți un femme fatale.

Sursa: Pinterest.com3. Tăiați rochia de patinatoare laterală
Alunecă -te în această uimitoare rochie de patinatoare, cu cușcă rară strălucitoare. Această rochie de skater laterală tăiată a tăiat cușca în care se conturează la mijlocul secțiunii susținute cu fixarea cu fermoar.
Sursa: Vestry.com4. Rochie de bodycon tăiată lateral
Luați o întoarcere spre partea întunecată, mergând pentru această rochie BodyCon tăiată din partea laterală. Această rochie de gât batjocoritor a tăiat la mijlocul secțiunii, precum și la spate, precum și este completată în mod corespunzător cu blocarea culorilor. Împerechează -l doar cu pompele direcționate, precum și ești pregătit să omori.

Sourcea: cdn.tobi.com5. Rochie de partea albă decupată
Această rochie de tăiere albă tricotată se laudă cu tăieturi laterale ascuțite, cu tăieturi, și decolteu rotunde.
[SC: Mediad]

Sper că ai primit un concept corect despre exact cum să faci ca invitațiile de spațiu ale sferei să pară fierbinți, precum și să se întâmple cu rochiile sugerate. Să ne înțelegem aprecierile, precum și aprecierile, precum și să ne arătați dacă aveți vreun tip de concepte mai luminoase pe rochii tăiate.

Pauză de cafea: Chelsea Pt MJ Lo Pump

Bazele pot fi lucruri amuzante – pentru unele femei, pantofii metalici sunt „elemente de bază” pentru că le pot purta cu tot – la fel cum aș purta, să zicem, un blazer leopard sau tocuri cu imprimeu animal cu aproape orice în garderoba mea. (Desigur, garderoba mea este în primul rând solide întunecate și probabil că l-aș purta într-un fel de zi casual, fără big-uri.) Dar gustul este un lucru uriaș (și foarte personal)-am crezut întotdeauna că pantofii metalici arată Gaudy și brut, și chiar această atingere minusculă pe acest călcâie de 3 ″ de 3 ″ (la vânzare la Zappos, BTW) ar fi prea mult. Pentru aceia dintre voi care sunteți fan al aspectului de pantofi metalici, acestea par o modalitate subtilă de a le integra în biroul dvs. sau de a încerca aspectul. Cititorii, care „clasici” sau „elemente de bază” controversate sunt cele pe care le iubești cel mai mult? Pompele au fost de 298 USD, dar sunt acum 199 USD; Au mai rămas multe dimensiuni. Cole Haan Chelsea Pt MJ Lo Pump (L-3) PSST: Jennine a avut doar o discuție interesantă despre râvnitul cu privire la ura soțului ei (și dragostea ei) de imprimeuri de leopard.
Această postare conține legături de afiliere, iar Corporette® poate câștiga comisioane pentru achizițiile efectuate prin legături în acest post. Pentru mai multe detalii, consultați aici. multumesc mult pentru ajutorul tau!
Suntem participanți la Programul Amazon Services LLC Associates, un program de publicitate afiliat conceput pentru a oferi un mijloc pentru noi să câștigăm taxe prin conectarea la Amazon.com și site -uri afiliate.
Vânzări de articole de lucru de notă pentru 9.23.22 (preferatele noastre cu caractere aldine!):
Ann Taylor – 30% reducere la achiziție (se aplică excluderi).
Amour Vert-Sfârșitul sezonului de vânzare, până la 50% reducere (excelent pentru bluze de mătase și haine ecologice).
Republica Banana-Eveniment semestrial Friends & Family, 40% reducere la achiziția dvs. cu prețuri complete!
Banana Republic Factory-Semi-anual Friends & Family Eveniment, 50% reducere la achiziție!
J.Crew – Stiluri suplimentare de vânzare suplimentară de 30%
J.Crew Factory – până la 50% reducere la toate; Toți blugii 49,95 USD; Topuri, cămăși și pantofi suplimentari suplimentari de 15%
Loft – 50% reducere a tuturor și transport gratuit!
M.M. Lafleur – Economisiți până la 80%
Neiman Marcus – Ultima vânzare de apeluri, până la 75% reducere!
Nordstrom – Vânzarea de vară este pornită! Economisiți până la 60% până la 9/12
Saks Fifth Avenue – Vânzare de proiectare, până la 70% reducere!
Victoria’s Secret-Economisiți 40-70% la 1000 de stiluri de vânzare

Alte vânzări de notă:
Buffy – până la 35% din așternutul lor
Parașută-Economisiți cu până la 40% reducere a articolelor de ultimă generație

Câteva dintre ultimele noastre postări aici la Corporette …
12 actualizări ușoare pentru birou

Moduri ușoare de a vă aminti pentru a vă lua medicamentele

Ce să cumperi pentru muncă la Ann Taylor

Care sunt emisiunile tale TV preferate pentru inspirația hainelor de lucru?

Rapide de mere grozave pentru a vă ajuta la locul de muncă

Instrumentul comerțului: Fiverr

Ce instrumente și trucuri noi ați găsit care vă ajută să vă faceți treaba rapid și eficient – sau viața dvs. să funcționeze mult mai lin într -o anumită modă? Nu am avut un instrument al caracteristicii comerciale prea mult timp!
Cea mai nouă descoperire a mea este Fiverr, care, cu siguranță, poate avea o utilizare limitată dacă lucrați cu fișiere proprii și altele asemenea – dar dacă nu este instrumentul meu preferat pentru repararea problemelor software, probleme de PDF și multe altele. Iată premisa: diverși freelanceri (din întreaga lume) oferă o varietate de „concerte” pentru prețul de pornire al – ați ghicit! – 5 USD. Am avut pe cineva:
Curățați un grafic Excel enorm care a fost neplăcut
Tip 10 pagini de note scrise de mână pentru mine
Creați o imagine 3D a unei cărți
îmbinați un JPG și PDF într -un singur document
Remediați/redimensionați corect un milion de pagini PDF, astfel încât să pot primi o carte tipărită la Lulu (uit dacă cerințele lor de dimensiune ar fi neplăcute sau dacă paginile PDF pe care le -am avut erau neplăcute. Backstory aleatoriu aici: când am pierdut o tonă de greutate la observatorii de greutate în greutate În timpul zilei, mi -am tipărit toate revistele alimentare și le -am păstrat pe toate într -un roșu substanțial, intenționând mereu să le obțin cumva (ambele pentru a sărbători realizarea și pentru a le putea referi din nou la ele). Ar fi trebuit să existe mult mai mult de 400 de pagini! Am vorbit dulce soțul meu în pdfing-ul lor pentru mine (mulțumesc, hunny!) Și, în cele din urmă „D inițial intenționat.
Ajutor cu o problemă Photoshop pentru un card personal al companiei
Remediați o problemă Photoshop/JPG cu ascuțirea/culoarea corectarea unei fotografii cu soțul meu și cu mine, care nu arăta cel mai bine în Shutterfly, indiferent de ce am făcut

Serios, de fiecare dată când mă gândesc la ceva care trebuie făcut și nu este ceva ce sunt dornic să petrec ore întregi prin meniuri software Google Pages și Arcane – și pot externaliza ușor fără a împărtăși parole prea numeroase/a da permisiuni – apoi verific Pe Fiverr și suficient de sigur, cineva oferă să -l remedieze pentru 5 dolari. (Puteți angaja, de asemenea, o tonă de freelanceri prin Elance și O-Desk, dar am avut un succes mixt cu unii dintre freelancerii pe care i-am angajat prin aceștia. (Dar atunci, am căutat și locuri de muncă mai mari/mai complicate sarcini prin acestea.)
Cititori, ați încercat să externalizați orice sarcini (personale sau profesionale) către freelanceri? Ce sarcini ați externaliza? A avut cineva succes cu cineva care își curăță biblioteca iTunes (a mea este o mizerie!) Sau editarea/organizarea/etichetarea de fotografii vechi sau ceva de genul acesta?

Costum al săptămânii: Gianni Bini

Pentru femei care lucrează ocupat, costumul este adesea cea mai ușoară ținută de aruncat dimineața. În general, această caracteristică nu se referă la costume de interviu pentru femei, care trebuie să fie la fel de clasice și de bază pe cât obțineți – în schimb, această caracteristică este despre costumul ușor diferit, la modă, dar profesionist. Acest costum bleumarin și negru îmi amintește de piese mult mai scumpe din rând și Smythe, dar pentru un preț Muuuch mult mai economic. Este absolut un costum „distractiv” pentru o zi casual (mai degrabă decât un costum de interviu), dar îmi place și cred că ambele piese ar fi grozave ca separate, precum și un costum. Jacheta (sacoul Gianni Bini Bela) era de 139 USD, acum 83,40 USD, iar pantalonii (pantalonii Gianni Bini Devon) au fost de 99 de dolari, acum 59,40 USD. Se întâmplă să fie ziua de previzualizare a deținătorilor de carduri, așa că utilizați cardul Dillard pentru o reducere suplimentară de 30% pe ambele piese.

(L-5)
Acest post este format din legături de afiliere, iar Corporette® poate câștiga comisioane pentru achizițiile efectuate prin legături din acest post. Pentru multe mai multe detalii, vedeți aici. multumesc mult pentru ajutorul tau!
Suntem participanți la Programul Amazon Services LLC Associates, un program de publicitate afiliat creat pentru a furniza un indică pentru noi să câștigăm taxe prin conectarea la Amazon.com și site -uri afiliate.
Vânzări de articole de lucru de notă pentru 9.23.22 (preferatele noastre cu caractere aldine!):
Ann Taylor – 30% reducere la achiziție (se aplică excluderi).
Amour Vert-Sfârșitul sezonului de vânzare, până la 50% reducere (excelent pentru bluzele de mătase și hainele ecologice).
Republica Banana-Eveniment semestrial Friends & Family, 40% reducere la achiziția dvs. cu prețuri complete!
Banana Republic Factory-Semi-anual Friends & Family Eveniment, 50% reducere la achiziție!
J.Crew – Stiluri suplimentare de vânzare suplimentară de 30%
J.Crew Factory – până la 50% reducere la toate; Toți blugii 49,95 USD; Topuri suplimentare de 15%, tricouri și pantofi
Loft – 50% reducere a tuturor și transport gratuit!
M.M. Lafleur – Economisiți până la 80%
Neiman Marcus – Ultima vânzare de apeluri, până la 75% reducere!
Nordstrom – Vânzarea de vară este pornită! Economisiți până la 60% până la 9/12
Saks Fifth Avenue – Vânzare de proiectare, până la 70% reducere!
Victoria’s Secret-Economisiți 40-70% la 1000 de stiluri de vânzare

Alte vânzări de notă:
Buffy – până la 35% din așternutul lor
Parașută-Economisiți cu până la 40% reducere a articolelor de ultimă generație

Unele dintre cele mai actuale articole ale noastre la Corporette …
12 actualizări ușoare pentru birou

Moduri ușoare de a vă aminti pentru a vă lua medicamentele

Ce să obții la muncă la Ann Taylor

Care sunt emisiunile tale TV preferate pentru inspirația hainelor de lucru?

Rapide de mere grozave pentru a vă ajuta la locul de muncă

Explorați cele mai noi colecții aduse de producătorii de pantaloni de yoga

consultați cele mai noi colecții aduse de producătorii de pantaloni de yoga
10/06/2017, publicat de Alanic Global
Vara s -a transformat rapid în dulapurile noastre, precum și vedem exact cum au fost înlocuite hainele voluminoase cu ținute respirabile, precum și cu ținute ușoare de vară. Mergând la centrul de fitness, precum și la lucrul la ședințele de yoga a sfârșit să fie destul de dificil în condițiile de condiții meteorologice sulrente, precum și în mod constant privim în față la hainele de yoga confortabile în locul celei elegante. Cu toate acestea, ai fi bine să lovești zilnic cursurile de yoga în siluete cu aspect slouchy, ceea ce îți sfărâmă încrederea? Nu ne dorim cu toții ceva care să fie practic de purtat, se potrivește bine, precum și este extrem de la modă? Fie că este metoda de a scoate comportamentul de athleisure sau de a arăta excelent la clasa obositoare de yoga, există o varietate de haine cele mai noi făcute de magazinele de vânzare cu amănuntul la prețuri ieftine.

Dacă vă întrebați exact cum să fuzionați confortul, precum și stilul într -o singură ținută, atunci ar trebui să consultați cele mai recente colecții de uzură de jos adusă de producătorii de pantaloni de yoga de top.
Aruncați o privire, precum și să le faceți la magazinele de modă cel mai curând.
Cărbunele se potrivesc cu pantalonii
Cărbunele colorate se potrivesc cu jambierele sau pantalonii de yoga decupați vin pentru femeile cărora le place să se bucure de un spectacol de piele distractiv pentru vară la sesiunile de yoga. Acestea includ inserarea materialului Fit Together pentru a le face mai elegante, precum și de modă înainte, merită să fie folosite la orice tip de eveniment pentru a aduce stilul atletic cu încredere. Potrivit ca materialul este destul de confortabil, precum și permite aerului să treacă cu o comoditate mult mai bună. Purtați -le cu tricouri tipărite, precum și topuri pentru cele mai bune aspecte.
Imprimeurile camo sunt în
Cu toții înțelegem exact modul în care imprimeurile Camo au intrat în scena mondială a modei, precum și în mare parte martorii și în pantalonii de yoga. Reputatul producător de articole de îmbrăcăminte de yoga i -au adus în piesele de uzură de jos, precum și arată doar remarcabile. Vei întoarce capetele oriunde te duci cu aceste jambiere Camo Yoga, semnătură adunată cu talie care arată excelentă, precum și să te simți minunat în același timp.
Ombre roz
De la alergare, învârtire, sală de gimnastică, dans, precum și yoga, jambierele de yoga ombre roz produc o agitație în scena mondială a modei pentru femeile care sunt dependente de utilizarea rozului. Textura de culoare excepțională, cu o suprafață strălucitoare mătăsoasă, precum și silueta de montare de tip, ele pot fi utilizate cu tricouri alb sau altor colorate închise, precum și cu topuri.

Distracția neagră, precum și albă
Fie că transpiră la clasa de yoga sau la brunch-ul de la piscină sau la misiuni de weekend relaxate, pantalonii de yoga cu dungi vor veni la salvarea ta. Sunt perfecte pentru sezonul de vară, simple, precum și distracție! Acestea includ estetica șoldului, precum și senzația unică, precum și te fac să te simți cel mai bine în veri. Purtați -le cu blaturile negre sau cu tricourile albe, precum și pregătiți -vă să amețiți!
Ediția Swirl
Pantalonii de yoga cu vârtej includ paleta vizuală sălbatică, precum și stilul creativ unic, precum și senzația de tip montată te duc în locuri. De la cele de lungime completă până la recoltare, puteți selecta orice tip de tăiere, precum și stiluri pentru a vă completa tricourile, precum și topurile pentru o serie de evenimente, în afară de yoga, precum și de gimnastică.
Pantaloni scurți sunt și pantaloni!
Au dispărut zilele în care pantalonii de yoga nu au inclus pantaloni scurți din familia sa, cu toate acestea, astăzi, femeile se simt mai confortabile în pantaloni scurți de yoga decât pantalonii pentru a se salva de veri. Pantaloni scurți de yoga atletici cu benzile noastre unice sunt fabricate din spandex, precum și Lycra de către producătorii de îmbrăcăminte de yoga oferă confort final, precum și stil pentru purtători.

Etichete:
Producători de îmbrăcăminte de yoga
Producători de pantaloni de yoga
Producători de uzură de yoga

0 0 voturi
Evaluarea articolului

Autentificare

Eticheta

Nume*

E-mail*

Website URL

Eticheta

Nume*

E-mail*

Website URL

0 comentarii

Feedback -uri în linie
Vizualizați toate comentariile