Economisiți 20% acum pe piața inovatoare

Vânzare de Crăciun inovatoare pe piață

Moș Crăciun este la începutul acestui an, atât pentru pasionații de piață inovatori, cât și pentru pasionații de resurse digitale. În ultima vreme au existat câteva oferte fantastice, în tipul de pachete, pentru produsele alese. Poate că nu erau ceașca ta de ceai. Poate că ai privit altceva pentru biblioteca digitală. Ei bine, de data aceasta, există o vânzare de Crăciun cu un voucher de 20% reducere pentru următoarea achiziție, indiferent de ceea ce alegeți. Desigur, produsele de pachet vor face o excepție, deoarece acestea au deja un preț avantajos. Dar, dacă doriți să achiziționați produse private, cum ar fi fotografii stoc, teme, stiluri de fonturi sau suplimente, aceasta este posibilitatea dvs. de a le obține. Acesta este un voucher unic care se va aplica la întreaga comandă, astfel încât selectați sensibil, precum și ține cont de în mod sensibil-cu atât este mai mare să cumpărați cu atât este mai mare reducerea, cu atât este mai bună oferta pentru dvs.
Vânzarea va expira în aproximativ 4 zile, așa că mai există mult timp pentru a face o listă prudentă cu orice cerință pentru anul viitor, de la 10.953 de creatori independenți. Doar faceți clic pe butonul „Răscumpărați acum”, pentru a vă solicita cuponul, moment în care veți fi anunțat că este activ și, de atunci, orice veți obține va fi de 20% reducere. Un cadou extrem de mare de la elfii lui Moș Crăciun de pe piața inovatoare.

0/5 (0 recenzii)

Brand de îmbrăcăminte urbană inspirat de tatuaje de la Parole 13

Parole 13 Brandul de îmbrăcăminte Urban este un nou brand de îmbrăcăminte inspirat de tatuaje, care a început ca o idee într -o grădină de bere în 2013. Întreaga călătorie de la concept, la vânzare Dintre primele două modele de tricouri a durat peste un an pentru a realiza.
În timpul acestei călătorii, proprietarii au format colaborări cu unii dintre cei mai importanți artiști de tatuaj și designeri de modă din lume. Toți sunt oameni care împărtășesc aceeași pasiune pentru designuri urbane de calitate și îmbrăcăminte inspirată de tatuaj premium.
Aceștia folosesc unul dintre numeroasele imprimante de îmbrăcăminte cu amănuntul de încredere, care tipărește un număr mare de etichete de îmbrăcăminte cu amănuntul de înaltă performanță. Obiectivul produselor este de a înfățișa un mesaj de calitate cu impact vizual.
Cea mai mare parte a îmbrăcămintei este tipărită în număr foarte limitat. Odată ce un design va fi vândut, este puțin probabil să fie reexaminat vreodată.
În momentul de față, aceștia rulează o vânzare de o săptămână de 30% reducere la toate tricourile.
Așadar, aceasta este o șansă ideală de a -ți reînnoi garderoba cu îmbrăcăminte urbană uimitoare la un preț special!

0/5 (0 recenzii)

Tipografia de acuarelă inspirată cu Chris Ballasiotes

Impacturile în acuarelă sunt în partea de sus a listei mele. Ați observat că toate tiparele indică această direcție. A fost impactul de suferință cu câțiva ani în urmă, acum este vorba de lovituri de culoare curate de culoare dezordonate, de bază, care ne atrage ca niște molii la o flacără.
Chris Ballasiotes este cea mai bună întruchipare a unui designer calificat de acuarelă:
„După ce a călătorit la Florența, Italia pentru un studiu de cercetare în străinătate, Chris Ballasiotes și -a dat seama că dorește să facă ceva cu acuarelă, precum și cu design. Simplitatea acuarelei, precum și stilul său de curgere liberă au fost răcoritoare. Ballasiotes le -a plăcut exact cât de repede ai putea păși în timp ce lucrezi cu acuarelă, nu trebuie să ștergi sau să folosești cele mai bune linii de stilou skinny. ”
Tipografia de acuarelă cu Chris Ballasiotes

0/5 (0 recenzii)

Aled Lewis – un artist cu adevărat inovator

, în primul rând, pentru a demonstra titlul meu de publicare, vă rugăm să aruncați o privire la aceste designuri frumoase. Femei, precum și domnilor, vă prezint, Aled Lewis!
Aled Lewisaled Lewisaled Lewisaled Lewisaled Lewisaled Lewisaled Lewisaled Lewisaled Lewisaled Lewisaled Lewisaled Lewisaled Lewisaled Lewisaled Lewisaled Lewiswell, ce crezi? Crezi că este un artist inovator? Cred că sunt. precum și așa cum a spus The Tittle, inventiv. Ce pot afirma despre acest minunat artist? El lucrează cu Threadless.com, precum și este înțeles ca un designer grafic minunat, precum și un designer de îmbrăcăminte. Majoritatea stilurilor pe care le vedeți deasupra au fost tipărite pe tricouri sau alte bucăți de îmbrăcăminte, cu toate acestea, de asemenea, utilizate ca o imagine pentru lucruri mari decât pot fi utilizate ca ilustrare. În calitate de designeri grafici, suntem mândri că compunem despre el, deoarece cu cât sunt mai mulți designeri grafici din lume, cu atât mai multă concurență. Cu cât este mai multă concurență, cu atât este mai bună calitatea. Ne înțelegeți, ne place grafică de înaltă calitate, precum și nu ne satisfacem cu unele rutine, precum și cu piese nesemnificative de design grafic, în special dacă piesele sunt utilizate ca model în stil tricouri.

0/5 (0 recenzii)

Sean – Un designer grafic excelent!

Un mare designer grafic – Sean
Ești pregătit pentru o plimbare? Dacă sunteți ventilator de motocicletă, sunteți la locul potrivit. Sean este un designer grafic din San Diego, California. Un artist priceput căruia îi place să creeze lucrări de artă pentru artist muzical, afaceri de îmbrăcăminte și pentru propria sa linie DCay.
Sean a avut privilegiul de a crea muncă pentru unii clienți remarcabili, cum ar fi: Avenged Sevenfold, Deftones, One Republic, Tim McGraw, Bullet pentru Valentine, Korn, așa cum am murit, AMP Magazine, Murderdolls, Killswitch Engage, Dillinger Escape Plan, A Day Pentru a -și aminti, Trivium, Eroii clasei de centru de fitness, între îngropat și mine, Circa Survive, sângerând, am luptat o dată un urs, Suicide Silence, Dark Hour, Carnifex, The Audition, Hawthorne Heights, Otep, Records Success, Warner Bros. Muzică și multe altele, din industria muzicală. A avut și contracte cu mărci din industria îmbrăcămintei: motociclete Harley-Davidson, Anchor Blue, Design by Humans, TiltEed.com, Ript Apparel, Emerald City Surf & Skate, Teefury.com, Spencer Cadouri, subiect fierbinte și multe altele.
Sean declară că; „Am început-a aflat cu o simplă premisă pentru a recunoaște și a viza intelectul discernant al lui Guy care a citit.”
Privind în portofolio -ul său, am găsit o linie minunată pentru Harley Davidson și nu puteam fi atât de egoist încât să -l păstrez pentru mine.

Design de tricou (2) Design de tricouri (3) Design de tricouri (4) Design de tricouri (5) Design de tricouri (6) Design de tricouri (7)

0/5 (0 recenzii)

Grafica inspirată a zilei – designuri aleatorii!

Astăzi a fost o zi foarte aglomerată pentru mine, așa că am luat asta ca o sursă de inspirație pentru design -urile acestui set. Mai ales că nu un lucru pe care l -am făcut nu a fost legat de celălalt, am creat un tip de ilustrații aleatorii care reflectă doar asta. Astfel, aceste grafice inspiratoare sunt cu adevărat rezultatul inspirației, dar așteptați -le la rândul lor să vă servească acel scop particular. Sper să le placă, să le apreciați la sursă și că vă motivează spre o artă mai bună. Și rezultatul este un afiș, tipografie, creierul masculin, sadismul și un tatuaj:
Grafica inspirată a zilei – designuri aleatorii!
Tipografie masculină Monsters DesignToo DesignTeenage In Lovetattoo Removelhey Say I Got Road

0/5 (0 recenzii)

Ce sunt graficele vectoriale?

Ne place, îl producem, suntem! Ne -ați auzit în mod obișnuit vorbind despre arta vectorială, tehnici despre exact cum să o îmbunătățim, cu toate acestea nu ne -ați auzit niciodată vorbind despre termenul vectorial în sine. Puteți afirma că nu trebuie să înțelegeți aceste informații elementare, deoarece cel mai probabil lucrați în același domeniu, cu toate acestea, nu pariez, nu toți înțelegeți care sunt vectorii, precum și pentru acea mică categorie, aș dori Pentru a oferi unele explicații despre termen.
Sau, dacă ți -ar plăcea mai bine, s -ar putea să ne referim la termenul poligon. Este totul matematică, dacă doriți. De ce matematică? Întrucât în ​​spatele scenei există unele ecuații cu adevărat precise. Nu trebuie să vă preocupați de asta, deoarece tot ceea ce veți vedea vor fi imaginile. Este obligatoriu să înțelegeți că stilurile grafice vectoriale sunt complementare cu raster graficele, care este reprezentarea imaginilor ca o serie de pixeli. Stilurile vectoriale nu sunt întotdeauna adecvate în lucrările grafice.
Rezultatul este ceea ce vedeți pe site -ul nostru web: imagini minunate, precum și grafică vectorială.
Grafică vectorială de când am cercetat subiectul pe scară largă, acesta ar trebui să fie cel mai bun sens pentru graficele vectoriale.
Vectorsvectorsflourish setvectorsvectors
0/5 (0 recenzii)

Tricou al zilei-Fabrica de tricou DesignByHumans

chiar dacă este vorba despre site-uri mari precum golees, design de oameni, teetonic, deviantart sau site-uri mai puțin cunoscute, majoritatea designerilor de tricouri care se gândesc să obțină un profit de la lor Creativitatea proprie, vânează cele mai recente concursuri, pentru a sublinia abilitățile lor artistice, precum și pentru premiu, desigur. Pentru că visul fiecărui designer este să -i vadă modelul tipărit și purtat. Este una dintre cele mai bune metode de a se promova ca artist, până la urmă.
Fabrica de tricouri Design Tricou DesignByHumans
Câștigători de milioane de membri, aceste site -uri oferă proiectanților cu adevărat talentați posibilitatea de a se dezvălui. Și pentru că nu toți cei care au o idee grozavă pentru un design de tricouri au, de asemenea, posibilitatea de a-l tipări, aceasta este doar șansa ca mulți să intre în lumina reflectoarelor. Aceste tipuri de competiții stimulează proiectanții să -și concentreze energia creativă și să facă diferența. Cel mai tare lucru este atunci când vezi că un designer grozav (mai ales dacă este în același concurs) apreciază designul sau comentariile despre acesta. I -am dat o lovitură cu design de oameni în 2 concursuri. Acestea sunt design-urile de tricouri vector-art-art pe care le-am promovat.
Câștigători Cea mai mare satisfacție a venit atunci când am aflat că suntem câștigătorii „tricoului zilei”, cu „toamna japoneză” și suntem foarte mândri de asta, văzând că munca noastră este cu adevărat apreciată. Vă putem spune că pare tipărit de excepție. Dar sperăm că ai același gând să -l vezi pentru tine :).
Winnerswinners
Chiar dacă criteriile de selecție/vot sunt diferite de la un site la altul, în funcție de preferințe artistice diferite sau de numărul de persoane care își dau votul, cele mai importante dintre toate rămășițele … competiția în sine.

0/5 (0 recenzii)

.free îmbrăcăminte co-design de tricouri minime de vânzare

Ajutor. Îmbrăcăminte gratuită CO Ștergeți o cameră pentru noua linie! Au te -uri grafice și blaturi de rezervor care se ridică la 12 dolari! Cele mai multe dintre ele puteți vedea mai jos. De asemenea, au câțiva la 18 $ și 20 $ și hanorace la 40 de dolari.
Toate tricourile și glugăle sunt imprimate pe ecran. Majoritatea cămășilor sunt tipărite cu cerneală pe bază de apă sau de descărcare, care lasă un imprimeu extrem de moale. Toate cămășile sunt proiectate de Tim și Joel, proprietarii companiei de tricouri, într-un stil minimalist.
Design minim de tricouri de vânzare

0/5 (0 recenzii)

Logo -uri desenate manual de Seb Lester

Logos desenat manual de Seb Lester
Dacă vă rog să trageți manual logo -ul lui Ferrari, credeți că s -ar putea să o faceți? Ei bine, am descoperit pe cineva care poate absolut. Numele său este Seb Lester, precum și este un maestru caligraf, precum și designer din Anglia. Chiar dacă lucrează, precum și trăiește în Anglia, entuziasmul său, precum și abilitate pentru ilustrați se înțelege în întreaga lume. El a produs capodopere pentru mărci celebre precum: Apple, Nike, Intel, The New York Times etc.

Folosind doar cerneală, precum și hârtie, Seb Lester este capabil să recreeze logo -uri, de la marca Led Zeppelin la producători de vehicule precum Ferrari. Arta caligrafică, a doua a sa ca după ilustrații, a ajuns să fie o parte centrală a identității sale. Acum este înțeles pe rețelele de socializare ca fiind unul dintre cei mai buni caligrafe din întreaga lume. Fanii își folosesc pagina de Instagram pentru a -i cere să -și deseneze logo -urile preferate. Respectă -l, precum și poate că te va atrage ceva special.

În această scurtă imagine de mai jos, Seb Lester ne arată talentul său extraordinar. Folosind nimic mult mai mult decât mâinile lui goale, el este capabil să producă duplicate înșelătoare. Abilitatea lui nu trebuie să fie ascunsă de lume, de aceea vă invit să căutați cu site -ul său oficial.

0/5 (0 recenzii)