Vânzare de tricouri P & Co până pe 26 mai

apucați unul dintre acești bebeluși de la P & Co la un cost special-20% reducere la toate stilurile până la miezul nopții, 26 mai.
Folosiți codul „Spring” la checkout, precum și sunteți minunat. Stilul este destul de ușor în stil, funcționează modelele de semnătură reprezentate de Ricky Hall. Unii dintre ei au chiar un caracter care, cel mai probabil, este destinat să -i arate cu barbă. Dacă vă plac modelele de tricouri minimaliste, P & Co este marca de tricouri pentru dvs.
Produse de vânzare a tricourilor P & Co care ne plac:
Uită -te Sharpclark și Timmsa Fearful ThingsLick Ricks
0/5 (0 recenzii)

Pauză de cafea: nuanțe de cercei din sticlă de mare

Sunt întotdeauna un fan al acestui tip de cercei cu picături – nu există nicio mișcare pentru a distrage persoanele cu care vorbești, dar este un strop de culoare destul de mare lângă fața ta. Aceste cercei mini picături sunt de 38 de dolari la Anthropologie și vin în turcoaz (în imagine), clar și un pahar de fildeș asemănător opal.
PSST: PSA să vă amintiți să căutați aplicații de notificare covid dacă călătoriți-am fost în California de miercuri până duminică, dar am primit o notificare din aplicația din New York, care am fost expusă vineri. Nu orice stat are opțiunea pentru notificări de expunere, desigur, dar NY, NJ, PA, Hawaii și alții.
Această postare conține legături de afiliere, iar Corporette® poate câștiga comisioane pentru achizițiile efectuate prin legături în acest post. Pentru mai multe detalii, consultați aici. multumesc mult pentru ajutorul tau!
Vânzări de articole de lucru de notă pentru 8.25.22 …
Saks Fifth Avenue – Vânzare de proiectare, până la 70% reducere!
Neiman Marcus – Vânzarea de vânzare, până la 75% reducere!
Net-A-Porter-7000+ linii noi adăugate, până la 80% reducere!
Nordstrom – 7.000 de noi marcaje pentru femei
Lo & Sons – până la 50% reducere!
De Mercer – Vânzarea depozitului: până la 60% reducere
Loft: Clearance de vară: până la 70% reducere a prețurilor obișnuite
J.Crew-75 USD denim și mai multe stiluri de uzură
J.Crew Factory-40 $-60 $ din orice; 10 USD cu fiecare 50 de dolari cheltuiți

Alte vânzări de notă:
Buffy-Economii la școală: până la 15% din așternutul lor
Parașută-Economisiți cu până la 40% reducere a articolelor de ultimă generație
Rejuvenare – Vânzare în camera de zi: până la 30% reducere (cititorii le place iluminatul)

10 produse alimentare cu hyderabadi cu gura că nu puteți trăi!

Hyderabad este un loc în care oamenii sunt răsfățați la alegere. În afară de site -uri turistice minunate, rețetele gustoase vă așteaptă aici. Mâncărurile sunt sufuzate cu ingrediente de sezon, cu o explozie bogată de aromă, nutriție și gust unic. Am remarcat cele mai bune cafenele și restaurante ale orașului pentru următorul dvs. check -out la Hyderabad. Gândiți -vă la el ca la un cadou pentru voi pentru a vă dedica mâncării bogate și păcătoase!
Iată 10 produse alimentare cu hyderabadi cu gura că nu puteți trăi fără:

1. Biscuiți din Osmania și Irani Chai
Dacă sunteți un iubitor de ceai, trebuie să încercați Irani Chai din Hyderabad. Acesta este un ceai care este fabricat cu mai multe condimente pentru a da un gust bogat. Se spune că rețeta a fost adusă de coloniști persani. Acest ceai este servit în mod obișnuit cu biscuiți din Osmania. Aceste gustări Hyderabadi au propriul gust unic și îl face să fie o gustare optimă de după -amiază. Biscuiții au un gust perfect atunci când sunt scufundați în chaiul Irani. Puteți găsi acești biscuiți la Bahar Café, Sarvi Café, Blue Sea, Alpha Hotel la Secunderabad și alte articulații locale de ceai. Bahar Café este unul dintre locurile populare care servește cel mai bun irani chai din oraș. Sunt confecționate din mai multe condimente pentru a îmbunătăți gustul.
Sursa: FoodMonster.online2. Kachhi Gosht Ki Biryani
Kachhi Gosht Ki Biryani nu este altceva decât carne roșie (miel) marinată în condimentele tradiționale indiene și gătită cu orez basmati. Apoi este aburit peste un handi sigilat de aluat peste cărbune. Dacă vă aflați în Hyderabad, atunci nu ar trebui să pierdeți acest lucru obligatoriu.
Sursa: CraftLog.com3. Patthar Ka Gosht
Patthar Ka Gosht este una dintre cele mai bine realizate delicatese Hyderabadi. Acest fel de mâncare este marinat peste noapte, iar mielul este gătit peste piatră fierbinte. Pathar înseamnă piatră și gosht înseamnă carne. Acest lucru are un gust cel mai bun atunci când este servit cu parathas sau kulchas. Cele mai bune locuri pentru a încerca acest fel de mâncare sunt Hotel Golkonda la Masab Tank și Sarvi Bakers și restaurant la Mehdipatnam.

Sursa: indiatvnews.com4. Qubani (sau khubani) ka meetha
Khubani Ka Meetha sau Qubani Ka Meetha este un desert tradițional Hyderabadi construit din caise uscate. Aceasta este o rețetă simplă, care vă permite să vă încheiați masa pe o notă dulce. Khubani (caisele) utilizate în rețetă sunt înmuiate peste noapte în apă. În mod tradițional, Khubani Ka Meetha este servit folosind cremă dulce sau cremă groasă. Puteți avea acest fel de mâncare dulce, fie obișnuit, fie completat cu migdale crocante. Nu vă va plăcea să săpați pentru o a doua asistență! Rețeta este destul de sănătoasă, cu utilizarea un pic de zahăr și fără ghee. Aceasta echilibrează dulceața naturală a caisului.
Sursa: vegrecipesofindia.com5. Haleem
Haleem este unul dintre alimentele celebre din Hyderabad, în special în luna Ramadanului. Acest fel de mâncare nutritiv este format din carne, grâu, linte și este gătit cu condimente aproape câteva ore. Felul de mâncare este apoi zimțat cu frunze de coriandru, frunze de mentă, ceapă prăjită și suc de lămâie. În cadrul acestui festival, sunt înființate o serie de standuri de mâncare stradală pentru vânzarea Haleem. Acest fel de mâncare nu este destinat unei religii anume. De fapt, tuturor îi place să gâfâie pe Haleem în Hyderabad, indiferent de religia lor. O destinație populară Haleem pentru Hyderabad este casa Pista.

Sursa: YummyDianKitchen.com6. Mirchi Ka Salan
Mirchi Ka Salan este un curry servit fie cu roti, fie cu orez. Acest fel de mâncare Hyderabadi este utilizat în mod obișnuit în timpul nunților și în alte ocazii mărețe. Este fabricat cu chili verzi lungi umplute, amestecat cu caș, suc de tamarind, nucă de cocos și sortiment de mirodenii. După pregătire, arahide și caju sunt utilizate ca toppinguri. Rezultatul este un gravură gustoasă, cu bogăția de tamarind și chilis.
Sursa: YummyDianKitchen.com [SC: Mediad]

7. Baghare Baingan
Unul dintre cele mai bune lucruri de mâncat în Hyderabad este Baghare Baingan. Aceasta este o specialitate a bucătăriei Hyderabadi. Baghare înseamnă tadka sau temperatură, iar Baigan este trimis la vinete. Vinetele sunt gătite în caju, șuviță de nucă de cocos și condimente tangy. Celelalte componente utilizate în acest fel de mâncare sunt arahide, semințe de mac și kalonji pentru a forma o bază groasă. Toate aromele calde ale condimentelor completează foarte bine vasul. Utilizarea de nucă de cocos este pentru o textură bogată și cremoasă. A fost inițial introdus de Mughals și mai târziu îmbrățișat de Nawabs din Hyderabad. Acest fel de mâncare este acum un esențial comun în fiecare adunare Hyderabad. Este servit în principal cu rotis și dal tadka.
Sursa: TimesOfindia.com8. Falooda
Falooda este un desert popular indian, format din Vermicelli în sirop de trandafir și lapte. Este completat cu bucăți de gelatină, psyllium, perle de tapioca și semințe de busuioc dulce. Fiecare buzunar din acest desert bogat face un tratament delicios. Este disponibil la diverse standuri de pe mai multe piețe din Hyderabad. Faloodas sunt cel mai bine încântat la Bilal Ice Cream Parlor sau Paradise Bakery. Nu vei fi niciodată dezamăgit de Falooda. Acest desert popular este consumat în mai multe gospodării în timpul verii în Hyderabad.

Raportul TPS de joi: rochia de teacă fără mâneci

Rapoartele noastre de zi cu zi TPS sugerează o ținută adecvată pentru muncă într-o varietate de prețuri. OOOH: Ann Taylor are un amic, precum și vânzarea gospodăriei – luați 40% din întreaga dvs. achiziție astăzi (deși trebuie să semnați la fel de mult ca să obțineți codul). Am privit această rochie de teacă minunată-care, de asemenea, este disponibilă în dimensiuni mici în negru, precum și un visător frumos întunecat în dimensiunile de rutină 00-18. Îmi place decolteul înalt, precum și spatele înalt, fermoarul din spate ascuns, precum și materialul întins. A fost de 139 USD, cu toate acestea, cu 40% reducere la 83,40 USD. Rochia de teacă fără mâneci a văzut o piesă fantastică pe care doriți să o recomandați? Vă rugăm să trimiteți e-mail tps@corporette.com. Iată o opțiune similară în plus. (L-ALL)
Această publicație conține legături de afiliere, precum și Corporette® poate face comisioane pentru achizițiile efectuate cu link -uri în acest post. Pentru mai multe detalii, consultați aici. Spuneți -vă atât de mult pentru sprijinul acordat!
Suntem participanți la Programul Amazon Services LLC Associates, un program de marketing afiliat conceput pentru a oferi un mijloc pentru a face taxe prin conectarea la Amazon.com, precum și la site -uri afiliate.
Vânzări de articole de lucru de notă pentru 9.23.22 (preferatele noastre cu caractere aldine!):
Ann Taylor – 30% reducere la achiziție (se aplică excluderi).
Amour Vert-Sfârșitul sezonului de vânzare, până la 50% reducere (excelent pentru bluzele de mătase, precum și pentru haine ecologice).
Republica Banana-Evenimentul semestrialului și evenimentului gospodăriei, 40% reducere la achiziția dvs. cu prețuri complete!
Fabrica Banana Republic-Buddii semestrici și eveniment de gospodărie, 50% reducere la achiziție!
J.Crew – Stiluri suplimentare de vânzare cu 30% suplimentar
J.Crew Factory – până la 50% reducere la toate; toate denim 49,95 USD; Topuri suplimentare de 15%, cămăși și pantofi
Loft – 50% reducere a oricărui lucru, precum și transport gratuit!
M.M. Lafleur – Economisiți până la 80%
Neiman Marcus – Ultima vânzare de apeluri telefonice, până la 75% reducere!
Nordstrom – Vânzare de vară este activată! Economisiți până la 60% cu 9/12
Saks Fifth Avenue – Vânzare de proiectare, până la 70% reducere!
Trucul Victoria-Economisiți 40-70% la 1000 de stiluri de vânzare

Alte vânzări de notă:
Buffy – până la 35% din patul lor de pat
Parașută-Economisiți până la 40% reducere a articolelor de ultimă generație

Câteva dintre ultimele noastre postări chiar aici la Corporette …
12 actualizări simple pentru birou

Metode ușoare de care trebuie să ții cont pentru a -ți lua medicamentele

Ce să cumperi pentru muncă la Ann Taylor

Care sunt emisiunile dvs. TV preferate pentru inspirația hainelor de lucru?

Rapide de mere grozave pentru a vă ajuta la locul de muncă

Cât de adecvate hainele de fitness fizice vor avea impact asupra antrenamentului dvs.

Exact cât de adecvate articole de fitness fizice vor avea impact asupra antrenamentului dvs.
21/02/2020, publicat de Alanic Global
Citiți mai departe pentru a stăpâni actul de utilizare a hainelor de fitness potrivite pentru un antrenament adecvat.

Întoarcerea colecției de îmbrăcăminte dintr -un producător de articole de îmbrăcăminte de fitness fizic proeminent în afaceri, pentru a contura în codul rochiei de gimnastică, stilul personal, precum și nivelul de confort pot necesita câteva fotografii, cu toate acestea, atunci când aveți ce funcționează, puteți obține în formă Fără niciun fel de înflăcărat cu privire la ceea ce te îmbraci.

Să inspectăm câteva dintre lucrurile pe care trebuie să le țineți cont înainte de a pune la întâmplare ceva, precum și pentru a merge la sală.
Rochie pentru a aclimatiza
Diferite antrenamentele de antrenament apelează pentru diferite angrenaje, așa că credeți despre activitatea pe care o desfășurați, precum și despre condițiile de condiții meteorologice, plus dacă lucrați în aer liber. Dacă luați o clasă simplă de yoga, îmbrăcămintea de bumbac, potrivită, se pot simți revitalizante, în timp ce o drumeție mai intensă are nevoie de o ținută care aruncă transpirație pentru a evita supraîncălzirea. Puteți necesita echipament tehnic împreună cu patch -uri sau dungi reflectorizante pentru rularea antrenamentelor sau ciclismul, mai ales dacă lucrați în zori sau în amurg. Și, cu siguranță, orice tip de antrenament exterior are nevoie de protecție solară pentru a -ți proteja pielea.

Uzură de jos
Majoritatea femeilor cumpără un antrenament de antrenament pentru a -și completa cămășile sau invers, cu toate acestea, acest lucru nu este esențial. La fel ca alegerea topurilor dvs., preocuparea dvs. cheie atunci când selectați pantaloni pentru antrenamentul dvs. de fitness este să căutați pantaloni de pulover, pantaloni de yoga sau pantaloni scurți care sunt confortabili, ușori, precum și să vă permită să vă deplasați liber. Puține femei merg pentru pantaloni scurți în stil ciclism elasticizat, în timp ce altele preferă flexibilitatea, precum și confortul pe care îl vor primi în pantaloni de yoga.
Uzură superioară
În general, femeile pot pune pulovere, cămăși cu mâneci lungi, blaturi de rezervor de depozitare, precum și tricouri la momentul antrenamentelor lor din centrul de fitness. Este inteligent, deși să inspectați codul rochiei de gimnastică pentru a vă asigura că tricourile sunt corecte. De obicei, centrele de fitness permit topurile rezervoarelor de depozitare, cu toate acestea, dezaprobă cămășile halter, precum și topurile care expun și mult decolteu. La fel ca fiecare îmbrăcăminte cu centru de fitness, asigurați -vă că blaturile dvs. sunt realizate din material întins și ușor, care vă menține de rasă, precum și nu vă restricționează mobilitatea. Materialul sintetic oferă de obicei o senzație mai confortabilă, mai ușoară decât bumbacul.

Proprietarii de afaceri, precum și comercianții cu amănuntul care doresc să includă îmbrăcăminte de fitness fizică confortabilă pentru femeile din magazinul lor, pot lua legătura cu unul dintre producătorii de articole de îmbrăcăminte proeminente din SUA. Tot ce trebuie să faceți este să mergeți cu colecția lor semnificativă de echipamente de fitness fizic, alegeți piesele necesare, precum și locația comanda dvs. în vrac.

Etichete:
Producători de îmbrăcăminte
Producători de îmbrăcăminte SUA
Îmbrăcăminte de fitness
Producător de îmbrăcăminte de fitness
Producător de îmbrăcăminte de fitness SUA
Îmbrăcăminte de fitness SUA

0 0 voturi
Evaluarea articolului

Autentificare

Eticheta

Nume*

E-mail*

Website URL

Eticheta

Nume*

E-mail*

Website URL

0 comentarii

Feedback -uri în linie
Vizualizați toate comentariile

Un ghid garantat pentru a fi distribuitor de îmbrăcăminte în SUA

Un ghid garantat pentru a fi distribuitor de îmbrăcăminte în SUA
02/10/2018, postat de Alanic Global
Odată gândită la distanță, mult mai mulți și mai mulți oameni încep companiile de distribuție de îmbrăcăminte în aceste zile. Și nimeni nu este cu adevărat șocat, având în vedere că industria în sine este în flori de îmbrăcăminte înfloritoare și de top, SUA, pe bază de SUA, furnizează antreprenorilor mult mai multe oportunități de a extinde și susține serviciul destul de ușor.

Vrei să fii unul dintre cei mai buni distribuitori de îmbrăcăminte din SUA?

Dacă sunteți deschis la această idee, iată cum puteți să vă aventurați calea ca un pro total (chiar și atunci când nu știți un ghemuit despre această industrie).
1. Vorbește cu alți distribuitori de îmbrăcăminte
Puteți citi și veți ști; Dar când vorbiți cu alți distribuitori de îmbrăcăminte, veți înțelege. Așadar, luați legătura cu alții pe aceeași cale – fiți în persoană sau prin intermediul platformelor online – și vorbiți -le despre întreaga operație și aspecte tehnice. Este crucial că, înainte de a începe, știi tot ce te ocupi.
2. Luați -vă timp în selectarea producătorului
Întregul dvs. serviciu de distribuție se va baza pe producătorii sau furnizorii de îmbrăcăminte din SUA. Așadar, asigurați -vă că vă luați timpul pentru a -l alege pe cel mai bun. Mai întâi sortați -vă propriile nevoi și cerințe – nișa de îmbrăcăminte pe care o aventurați, comercianții dvs. țintă și multe altele – și apoi alegeți producătorul în consecință. Verificați programul lor de distribuție și că dacă vă calificați pentru acesta.

3. Notați -vă jocul de rețea
Dacă nu sunteți deja bun în rețea, lustruiți această abilitate, deoarece va trebui să aveți grijă de comercianții cu amănuntul. Având în vedere că un angajament mare cu mult mai mulți bani implicați, va trebui să fii convingător pentru întreprinderile mici. Deci, fiți un vorbitor lin și știți cum să închideți afacerea.
4. Nu încercați să fiți totul pentru toată lumea
Încercarea de a fi totul pentru toată lumea ar putea fi fatală. Așa că alege -ți nișa. Nu depozitați totul – de la fitness și îmbrăcăminte de modă până la stil de viață poartă – și vizează toată lumea – femei, bărbați, copii și multe altele. Înțelegeți conceptul de micro-direcționare. Spre deosebire de un retailer, nu aveți nevoie de mii de clienți pentru un profit respectabil; Doar câteva sunt suficiente, cel puțin în primele tale luni.
5. Ștergeți toate scopurile tehnice
Există o serie de aspecte tehnice pe care trebuie să le cunoașteți și să fiți gata; Fie cum veți cumpăra de la producător, unde veți stoca cu ridicata, cum veți expedia clienții dvs. și așa mai departe. Răspundeți la toate aceste întrebări tehnice.
6. Estimați corect costul de operare și profiturile
Fii sigur de finalul financiar. Nu exagerați și nu subestimați valoarea. Aspect totul. au o strategie de prețuri respectabilă. Cunoașterea cum, ceea ce și când și când finanțele vă vor ține pe cale, motivați, cu așteptări reale.
7. Partener cu alți distribuitori
Când obțineți venituri respectabile, următorul pas este să vă extindeți operațiunea. Cum? Sunteți partener cu ceilalți distribuitori. Așa că uită -te în jur pe web. Producătorul de îmbrăcăminte sau vânzătorul vă poate ajuta să găsiți alte companii de distribuție. Vorbește -le și scala strategic fără a risca grămezi.

Dacă intenționați să începeți compania de distribuție a îmbrăcămintei, acestea sunt șapte lucruri cruciale pe care trebuie să le amintiți. Acum continuați, căutați în jur un bun producător.

Etichete:
Compania de distribuție a îmbrăcămintei
Distribuitor de îmbrăcăminte
Distribuitori de îmbrăcăminte
Distribuitori de îmbrăcăminte în SUA
Distribuitori de îmbrăcăminte SUA
Vânzători de îmbrăcăminte SUA

0 0 voturi
Evaluarea articolului

Autentificare

Eticheta

Nume*

E-mail*

Website URL

Eticheta

Nume*

E-mail*

Website URL

0 comentarii

Feedback -uri în linie
Vizualizați toate comentariile

Culoare selectă: Fuchsia Fashion Style

Sunteți de acord cu noi că Fuchsia este culoarea selectată pentru stilul de modă al sezonului? Moda Fuchsia poate face stil masculin, feminin, elegant până la edgy, astfel încât să poată arăta mai elegant în stil. Curios cum să aplici această culoare stilului de zi cu zi? Urmăriți aceste aspecte despre Fuchsia Fashion jucând cu stil.

Fuchsia Fashion Stil
Roz Fuschia de fapt o culoare neutră, puteți combina apoi cu orice ținute. Dacă aveți bluză Fuchsia, încercați să adăugați cu pantaloni din denim. Vei arăta elegant și la modă.

Rochie Fuchsia
Atingerea feminină va fi văzută dacă purtați rochii de fucsia dulce combinată cu reținere și tocuri. Ești gata pentru petrecere!

Fuchsia Fashion Street Stil
Bluza Fuchsia cu mini fustă face, de asemenea, un stil de purtat la modă. O atingere a culorii fuchsia face ca moda să arate mai mult tocilari expresivi și cu siguranță mai distractivi.

Fusta fustă Fuchsia
Fusta minunată evazată și bluza Polka Dots fac, de asemenea, ceva drăguț. Motivul polka-dot și culorile Fuchsia de pe această fustă vor face stilul să pară mai special. Bijuteriile roșii și bijuteriile de costume vor consolida în plus stilul vintage.

Fuschia și moda turcoaz
Puloverul roz Fuchsia cu eșarfă turcoaz îți va face moda de iarnă mai la modă.

Fuchsia Jcrew Hat of Bow
De asemenea, J Crew Bow Coat Fuchsia Culoarea vă face ziua mai strălucitoare.

Vezi si

Magazin și stil, idei și trucuri
3 erori comune de cumpărături cu sutien și cum să le evitați

Pantaloni Fuchsia
Nu numai pentru topuri, pantalonii Fuchsia au adăugat și ceva colorat în sensul tău de modă. Formal, ținuta dvs. de lucru cu o notă de culoare Fuchsia, care a verificat culorile strălucitoare poate fi un rapel de dispoziție pentru uzură. Exprimați -vă stilul prin potrivirea solidă a accesoriului dvs. elegant, cum ar fi să purtați două pandantive simultan sau să vă jucați cu coafuri cu breton rulouri unice.

Stilul modern poate fi realizat cu ușurință cu o ținută de piesă de alegere, cu minimalist și elegant. Adăugați accesorii necesare, cum ar fi centurile și ceasurile minuscule. Asigurați -vă că părul și machiajul natural ca stil de tendință de susținere.

sursă

5 idei pentru a alege cele mai bune haine de fitness

5 Idei pentru a alege cele mai bune haine de fitness
06/01/2019, postat de Alanic Global
Îmbrăcămintea de fitness adecvată sunt cruciale pentru un antrenament sigur și ușor. Indiferent dacă se referă la topuri sau jambiere, exercitătorii au nevoie doar de felul de îmbrăcăminte care le poate îmbunătăți confortul în timp ce lucrează, își îmbunătățesc performanța și îi fac, de asemenea, să se simtă eleganți. Dacă ați deschis un magazin de îmbrăcăminte, este bine să cumpărați aceste îmbrăcăminte de la furnizorii de îmbrăcăminte cu ridicata. Aceste 5 idei vă vor ajuta să alegeți cele mai bune ținute de fitness.
Verificați materialul
În afară de elastină, trebuie să căutați poliester sau poliamidă în construcție. În mod ideal, trebuie să alegeți ținute care vin într -un amestec de 10% elastină și 90% poliester. Materialul este un indicator vital al calității și performanței și poate descoperi rezistența și puterea hainelor.
Luați în considerare tehnologia
În ultimele două decenii, tehnologia firelor a progresat foarte mult. Amestecul de lycra și suplex este ceea ce trebuie să cauți, deoarece această combinație folosește un nivel remarcabil de moliciune și confort, care este de neegalat în orice alt tip de textil. Deși ținutele făcute cu acest tip de tehnologie sunt destul de costisitoare, exercitătorii pot fi asigurați de o calitate mult remarcabilă.

Verificați marca
Cu producătorii de îmbrăcăminte de fitness de renume, exercițiile pot fi asigurate de uzură activă performantă. Căutați mărci care să ofere haine cu o tehnologie DRI-Fit Dri-Fit de umiditate, care este capabilă să ia umezeala de la interiorul suprafeței exterioare și permite pasionaților de fitness să rămână confortabil și uscat. Mulți producători oferă, de asemenea, caracteristici de protecție solară în unele dintre articolele de fitness pe care le produc.
Gândește -te la stil
Indiferent dacă obțineți pantaloni cu talie scăzută, pantaloni cu talie înaltă, capris, legire cu lungime completă sau pantaloni de yoga, trebuie să vă asigurați că sunt suficient de eleganți. Cu jambierele de bumbac care au benzi de talie elastice, pasionații de fitness pot rămâne foarte confortabili și pot obține mult mai multă flexibilitate în mișcare.
Luați în considerare costul
În cele din urmă, nu puteți da considerația costurilor. Deși calitatea nu trebuie compromisă pentru cheltuieli, trebuie să alegeți întotdeauna tipul de topuri și jambiere care reprezintă cea mai mare valoare pentru produsele monetare. Cele disponibile în materiale și modele remarcabile sunt mult mai scumpe decât altele, iar îmbrăcămintea de marcă sunt, de asemenea, mai prețioase de cumpărat. Trebuie să alocați un buget și să vă respectați în timp ce obțineți îmbrăcăminte de fitness. În cele din urmă, nu trebuie să vă aprovizionați cu ținutele care oferă cel mai bun moment pentru buck, dar nu pot fi oferite de clienți în general.

Etichete:
Producători de îmbrăcăminte de fitness
Producători de îmbrăcăminte de fitness
Îmbrăcăminte de fitness cu ridicata
Furnizori de îmbrăcăminte cu ridicata de fitness

0 0 voturi
Evaluarea articolului

Autentificare

Eticheta

Nume*

E-mail*

Website URL

Eticheta

Nume*

E-mail*

Website URL

0 comentarii

Feedback -uri în linie
Vizualizați toate comentariile