„Made in SUA”, cumpărături cinstite, precum și modă lentă

din 2022: Dacă vânați haine ecologice pentru a purta pentru a lucra, inspectați branduri majore precum Boden, Eileen Fisher, H&M Conștient, Karen Kane, Teoria, Hobbs, precum și Ted Baker – Nordstrom are, de asemenea, o secțiune uriașă dedicată stilului durabil! De asemenea, puteți inspecta mărci mai mici precum Amour Vert, Cuyana, Everlane, Emerson Fry, Grana, Reforma, precum și Wallis Evera.
Îmbrăcămintea de lucru ecologică în plus pot fi și mai greu de găsit; Începând cu 2022, acestea sunt cele pe care le înțelegem despre …
Amour vert (până la 3x)
Alice Alexander (până la 4x)
De Vinnik (până la 7x, mult mai relaxat, oricât de topuri distractive)
Cooper Union (până la 7x, cu siguranță mult mai casual)
Eileen Fisher
Elizabeth Suzann (până la 5x)
Prietena colectivă (elementele de bază)
Ore
H&M (linia conștientă)
Madetrade
Nooworks (până la 5x)
Rândul Pinecone (până la 7x)
Pomp (puterea poporului meu)
Poplinen
Selkie (până la 7x, mult mai mult weekend)
Comoră și obligațiune
Marți din California (până la 7x)
Frumusețe inteligentă (până la dimensiunea 15x!)
Comoră și obligațiune
Îmbrăcăminte dublă
Ulla Popken
WRAY (până la 5x)

De ce este esențial să achiziționați articole de îmbrăcăminte „fabricate în S.U.A.”
Secțiunea lui John Oliver din săptămâna trecută în această seară, emisiunea sa HBO, a readus „Fast Fashion” în știri – la doi ani după prăbușirea îngrozitoare a Rana Plaza din Bangladesh, care a ucis mult mai mult de 1.100 de oameni. (Fabrica a fost legată de o serie de mărci din SUA bine înțelese, precum și de mărci de articole de îmbrăcăminte europene.)
Dacă doriți să faceți alegeri de cumpărare cinstite, împiedicați să contribuiți la forța de muncă cu hanorac, precum și să cumpărați „Made in S.U.A.”, de unde începeți? Cititorul M se întreabă …

Sunt curios dacă ați scris o publicație despre uzura de afaceri, încălțăminte, încălțăminte, poșete, etc. Am încercat să răsfoiesc blogul, cu toate acestea nu am descoperit nimic. Mă gândesc extrem de mult să am articole non-china de înaltă calitate. Îmi plac blogul dvs., precum și recomandările utile pe care le oferiți.
Poate fi dificil să descoperiți articole de îmbrăcăminte, precum și accesorii care sunt făcute pe plan intern – cu alte cuvinte, sub forța de muncă din SUA, precum și legile de mediu. Dintre articole de îmbrăcăminte, precum și pantofii oferite în această țară, mult mai mult de 97% se fac peste mări. În 1991, cifra a fost de 44%.
Nu am mai acoperit cu adevărat acest subiect înainte (deși comentatorii au discutat despre acest lucru). Aceasta este prima într -o serie de mesaje despre modă lentă, precum și opțiuni de cumpărare cinstite – intenționăm, de asemenea, să acoperim:
Branduri cunoscute de îmbrăcăminte de lucru care sunt (în mare parte) făcute în S.U.A.
Comercianți de comerț echitabil
Produse de farmec fără cruzime
Produse de farmec sigur
Etic, precum și bijuterii provenite durabil

Fabricat în S.U.A. – inclusiv mărci „Fashion Slow”
Expresia „realizată în S.U.A.” nu este atât de simplu pe cât vă așteptați. Liniile directoare FTC privind etichetarea corespunzătoare sunt prelungite, precum și complicate – și, din păcate, și magazinele de pulovere funcționează și în această țară.
Deocamdată, să te străduiești să fii un cumpărător cinstit înseamnă să faci cu informațiile pe care le ai, precum și să faci ceea ce planul bugetar, precum și timpul le permite. Etichetele mai mici de mai jos sunt mai puțin susceptibile să ofere dimensiuni mici, înalte, precum și plus, și, desigur, costurile sunt mai mari (din motive deosebite). Acestea fiind spuse, aici sunt unele afaceri care își păstrează producția în SUA.:

Command
Cuyana: Este dificil să descoperiți specificații despre aprovizionare, etc., pe site -ul Cuyana, care oferă îmbrăcăminte, genți, precum și accesorii, cu toate acestea menționează „cumpărarea intenționată”, precum și oferă detalii pentru câțiva dintre furnizorii săi de aici. Din nou, nu orice este adecvat munca, cu toate acestea, unele piese sunt, cum ar fi acest tricou de mătase fabricat din S.U.A., pentru 155 de dolari.
Bailey44: Cea mai mare parte a hainelor acestei etichete – dintre care câteva sunt acceptabile ca birouri – sunt dezvoltate, precum și fabricate în Los Angeles (brandul spune: „Facem cât mai mult din colecție în L.A.”). Această rochie de scorțișoară de 198 de dolari este fabricată în SUA din „țesături interne”.
Eileen Fisher
Judith & Charles: Am inclus acest lucru pentru cititorii noștri din Canada-brandul afirmă că 80% din hainele sale (o mare parte din acesta adecvat lucrărilor) este făcut „local”. Rochia Andi este de 450 USD.
Lesley Evers: Totul, de la acest brand luminos, precum și vibrant din California, este realizat în Oakland, precum și materialele sunt tipărite în L.A. numeroase stiluri sunt la fel de bine relaxate pentru îmbrăcăminte de lucru, cu toate acestea, unele sunt pariuri mult mai bune (cel puțin pentru Birouri care nu sunt super-conservatoare), cum ar fi această rochie de blazer sau înveliș, ambele fiind lavabile pentru dispozitiv.
Fair Indigo: Fair Indigo oferă atât piese importate, de comerț echitabil, cât și produse care sunt produse intern. Site-ul vă oferă alegerea de a vă „cumpăra valorile” răsfoind produse de comerț echitabil, organic, fabricat din S.U.A. (Totuși, pare un site fantastic pentru cumpărarea cadourilor!)
Trei puncte: la fel ca o serie dintre aceste mărci menționate aici, o mare parte din hainele de trei puncte au o tendință spre casual, cu toate acestea, unele piese ar putea funcționa pentru birou, cum ar fi THInull

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *